Jaja su idealan doručak, o čemu svedoči njihova neprikosnovena nutritivna vrednost. Bilo da ih jedete u obliku omleta, na oko ili kuvana, savršena su za početak dana. Pored toga, ona su i odličan sastojak za obrok-salatu.
Povezane vesti
VALDORF SALATA: Najukusnija kombinacija na svetu
Isprobajte recept za čuvenu američku salatu koja je obavezna na svim slavljima.
14. 11. 2024. u 14:01
PILEĆA SALATA SA NAROM I KIKIRIKIJEM: Želećete zalogaj više
Piletinu zaista možemo jesti na sto načina, a ako su vam sve salate kao prilog dosadile, vi isprobajte ovaj provereno dobar recept. Nar će joj dati nezaboravni šmek.
11. 11. 2024. u 07:00
OSVEŽAVAJUĆI I ZDRAV OBROK: Salata od tunjevine i testenine
Ova salata može biti doručak, ručak ili večera, a ono što će vas posebno iznenaditi je preliv koji je punog ukusa, kiselkast i savršeno pristaje uz tunjevinu i testeninu.
06. 11. 2024. u 09:30
CVEKLA SALATA SA ORASIMA: Zdrava i neverovatno ukusna kombinacija
Salata od cvekle sa orasima ne samo da je lekovita, već je i pravi užitak za sve one koji uživaju u dobrom ali zdravom zalogaju. Evo kako se sprema...
01. 11. 2024. u 14:25
MORATE DA JE PROBATE: Kremasta salata sa jajima i sitnim belim sirom
Kremasta salata sa jajima i sitnim belim sirom idealna je za užinu ili glavni obrok, a možete da je jedete uz tostirani hleb.
30. 10. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
MUSAKA OD PLAVOG PATLIDŽANA BEZ MESA: Savršen spoj neodoljivih mirisa i ukusa
Plavi patlidžan se savršeno uklapa sa sočivom, a bešamel sos upotpunjuje ovu kombinaciju.
18. 11. 2024. u 11:05
MINI-PICE OD LISNATOG TESTA SA PILETINOM: Najjednostavniji recept za pecivo kao iz pekare
Mini-pice od lisnatog testa sa piletinom mogu da budu odličan prilog, ili koktel pecivo.
18. 11. 2024. u 07:00
PRŽENI KROMPIR SA PEČURKAMA I PAPRIKOM: Jednostavan ručak koji se brzo sprema
Krompir se često koristi u kulinarstvu jer od njega možete da pravite najrazličitija jela. Možete da ga koristite kao prilog, da pravite testo, salatu.. Mi vam predlažemo da isprobate i ovaj recept.
17. 11. 2024. u 07:00
ČORBA OD OSLIĆA: Pravi se brzo i lako, a savršena je za posne slave
Mnogi se plaše da se upuste u pripremu riblje čorbe, misleći da je previše komplikovano, ali evo kako da brzo i lako napravite čorbu od prženog oslića koju ćete obožavati.
16. 11. 2024. u 07:00
SMUTI OD BUNDEVE: Kremasti napitak za popodnevno uživanje
Jesen je idealno doba godine za isprobavanje novih recepata i različitih ukusa. Bundeva je namirnica koju sa razlogom zovu kraljica jeseni.
15. 11. 2024. u 17:00
Komentari (0)