Ovo je fantastična domaća verzija krem pileće supe - klasika koja prija svima.
Povezane vesti
DOMAĆA SUPA SA KNEDLAMA: Recept koji greje dušu
Supa jača imunitet i preporučuje se da se jede najčešće tokom hladnih dana, a kada su u pitanju porodični ručkovi, ne može se proći bez nje na meniju.
07. 11. 2024. u 09:30
OVO JELO ĆE OBOŽAVATI I NAJVEĆI IZBIRLJIVCI: Recept za zapečenu boraniju sa piletinom
ODLIČAN ručak iz rerne koji će da oduševi celu porodicu.
15. 11. 2024. u 09:00
BELA ČORBA OD PILETINE: Prema receptu naših baka, idealna za ove hladne dane
Bela čorba je klasik koji ne prolazi i savršena je za sve prilike.
13. 11. 2024. u 10:00
KREM ČORBA, ZASITNA KAO CEO OBROK: Potaž sa piletinom i njokama, punog ukusa, jak i izdašan
GUSTA čorba sa piletinom i njokama je punog ukusa, jaka i izdašna.
28. 10. 2024. u 13:28
HRSKAVO I SOČNO, PRSTE DA POLIŽETE: Pileće belo meso punjeno sirom i majčinom dušicom, savršeno za nedeljni ručak
NEDELjA je dan kada je obično porodica na okupu, pa je to idealna prilika da se za ručak spremi nešto posebno ukusno.
20. 10. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
NAJBOLJI RECEPT ZA ČUVENU NAJLON TORTU: Poslastica koja uvek uspe (VIDEO)
Nije bilo rođendana i slavlja, a da na trpezi u Jugoslaviji nije stajala najlon torta.
26. 11. 2024. u 17:00
EKSPLOZIJA VITAMINA: Glazirani prokelj, odličan prilog za zimske dane
Ovako ukusno pripremljen prokelj može da se svidi čak i onima koji ga inače izbegavaju.
26. 11. 2024. u 15:00
OVAKO SE PRAVI MEDOVAČA: Povoljno deluje na cirkulaciju, protiv bakterija i virusa i poboljšava apetit, te je idealan aperitiv
Medovača je poput likera, gusta i aromatična, a uz par sastojaka možete i sami da je napravite.
26. 11. 2024. u 13:50
TIRAMISU S KESTENOM: Isprobajte jesenju verziju omiljenog kremastog deserta
Tiramisu je nadaleko poznata italijanska poslastica koja oduševljava svojom jednostavnošću i savršeno kremastim ukusom, a ako mu dodate kesten pire, dobićete još puniji i lepši ukus.
26. 11. 2024. u 11:00
SAVRŠEN PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Teletina u sosu od cvekle
Što se duže sprema, to je ukusnija.
26. 11. 2024. u 09:00
Komentari (0)