SLAVSKA SALATA SA RIBOM I CVEKLOM: Neverovatna zamena za rusku salatu
MOŽETE da je služite i kao zamenu za obrok, slavska salata sa cveklom i ribom će oduševiti sve goste .
Isprobajte recept za slavsku salatu sa cveklom i ribom za koju će vam trebati pola sata za pripremu, pa možete da spremate tik pred veselje. Nijedna slava ili praznici ne mogu da se zamisle bez ruske ili mimoze, saznajte od nas koja je super zamenu za ove salate.
Ukrasite vašu slavsku trepzu predjelom kojem neće odoleti nijedan gost. Ova salata sa cveklom i ribom ne samo da je ukusna, već i predivno izgleda.
Sastojci:
* 1 cvekla
* 350 g fileta ribe po želji
* 1 crni luk
* 1 limun
* 2 topljena sira
* 100 g tvrdog sira
* orasi po ukusu
* majonez
Recept za slavsku salatu sa cveklom i ribom:
- Filete ribe ispržite, a cveklu i šargarepu skuvajte. Zatim povrće i ribu iseckajte, kao i crni luk. Crni luk prelijte sokom od limuna.
- Topljeni sir stavite u zamrzivač, pa ga izrendajte preko majoneza i premažite majonezom ili napravite "mrežu", a onda pospite mlevenim orasima. Opet ide majonez, pa cvekla koju ćete posoliti.
- Napravite "mrežu" od majoneza, pa pospite rendanim sirom. Slavska salata sa cveklom i ribom je gotova.
(Super Žena/B 92)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
OVAKO GA PRAVE ITALIJANI, OVA 2 SASTOJKA SU KLjUČNA: Bolonjeze sos
29. 11. 2023. u 20:13
TOPI SE U USTIMA, A NIJE KREMPITA: Brzi vanila kolač, koji se ne peče
30. 11. 2023. u 17:00
SKANDAL U BUGARSKOJ NAKON GLASANjA U UN O SREBRENICI: Objavljena prepiska ministra spoljnih poslova i predstavnika u UN
U BUGARSKOJ je izbio skandal zbog rezolucije UN o „genocidu u Srebrenici”, nakon što su mediji objavili prepisku tehničkog premijera i ministra spoljnih poslova Dimitra Glavčeva i bugarskog predstavnika pri UN Ličezara Stoeva. U njemu šef vlade poziva diplomatu da se uzdrži od glasanja o rezoluciji.
01. 06. 2024. u 08:42
RUSKA OSVETA ZA ODLUKU AMERIKE? Veliki raketni napad širom Ukrajine, pogođeni vojni aerodrom i dve termoeletrane
SINOĆ je Rusija pokrenula jedan od većih vazdušnih napada na Ukrajinu u poslednje vreme.
01. 06. 2024. u 08:28
"SLOMILO ME JE, POTPUNO" Smrt u domu Snežane Savić - glumica mesecima ćutala: "Mnogo mi je teško..."
DOM dramske umetnice početkom godine zavijen je u crno, a ona od tog trena ne može da dođe sebi.
30. 05. 2024. u 20:59
Komentari (0)