ZDRAVA JE I BAŠ ZASITNA, NEMA TEŽINE U ŽELUCU: Najlepša posna salata idelana za mršavljenje
SIGURNI smo da će se često naći u vašem jelovniku, recept za najlepšu posnu salatu od tunjevine ćete lako zapamtiti, kada je budete probali.
U toku je post, te vam donosimo recet za najukusniju salatu sa tunjevinom i pirinčem, koji obožavaju čak i najveći gurmani. Sadržu puno povrća, te je veoma zdrava, uz to je odlična varijanta za sve one koji žele da izgube višak kilograma. I još jedna bitna stvar - lako lasko se pravi.
Sastojci:
* 900 g skuvanog pirinča
* 400 g tunjevine
* 200 g graška iz konzerve ili skuvanog
* 2 crvene paprike, isečene na kockice
* 3 paradajza, isečena na sitne komade
* kašika sitno iseckanog peršuna
* kašika sitno iseckanih maslina
* 4 kašike posnog majoneza
* sok jednog limuna
* 2 kašike maslinovog ulja
Priprema:
Prvo skuvajte pirinač i grašak i ostavite da se rashladi. Potom ostalo povrće iseckajte na sitne komade. Zatim u jednu stavite sve namirnice i, pa dodajte majonez, ulje, sok od limuna i ostale začine po želji. Dobro sve promešajte i salata je spremna za jelo!
(Stil)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
4 POSNA JELA PO RECEPTU MONAHA SA ATOSA: Najlepši obroci iz hilandarskog kuvara
30. 11. 2023. u 12:00
"SRAM TE BILO, OAFE ŠICE" Mask žestoko odgovorio Šolcu zbog onoga što je rekao u Davosu
AMERIČKI milijarder Ilon Mask poručio je nemačkom kancelaru Olafu Šolcu da treba da ga bude sramota nazvavši ga "Oafom Šicom".
22. 01. 2025. u 08:22
"NEMA VIŠE MIRA" Nemački general dao alarmantnu izjavu o ratu sa Rusijom
VIŠE nema mira između Rusije i Nemačke, rekao je general Bundesvera Andre Bodeman u intervjuu za BR24, prenosi RIA Novosti.
20. 01. 2025. u 12:50
KO ĆE ZAMENITI ŽIKU JAKŠIĆA? "Ja najbolje znam šta želim od toga"
"SIGURAN sam da niko ne može da zadovolji moje zahteve i viziju kako ja to zamišljam."
21. 01. 2025. u 19:19
Komentari (0)