RECEPT ZA BELU ČORBU KOJU ĆE VAŠI UKUĆANI OBOŽAVATI: Zdrava je i preukusna, može vam zameniti ceo ručak
22. 08. 2023. u 12:00
BELA čorba posebno prija u letnjim danima.
Povezane vesti
BOGATOG UKUSA I SOČAN: Kao u Grčkoj - zapečeni pasulj sa paradajzom, blitvom i origanom, ručak na malo drugačiji način
ZAPEČENI pasulj se na grčki način pravi sa paradajzom, blitvom i origanom, te je vrlo bogatog ukusa i sočan.
01. 11. 2024. u 09:00
NAJBOLJI RECEPT ZA PRAVU SRPSKU SARMU: Spremite je brzo i jednostavno
Vreme je da se zavije prva sarmica koja će da nam donese lep miris zime u kuću.
02. 11. 2024. u 09:50
HRSKAVO I SOČNO, PRSTE DA POLIŽETE: Pileće belo meso punjeno sirom i majčinom dušicom, savršeno za nedeljni ručak
NEDELjA je dan kada je obično porodica na okupu, pa je to idealna prilika da se za ručak spremi nešto posebno ukusno.
20. 10. 2024. u 07:00
RUČAK ZA DANAS: Svinjski medaljoni u sosu od vina
Ne zna se šta je ukusnije - meso ili sos.
12. 10. 2024. u 09:00
RUČAK KOJI SVI VOLE: Najbolji recept za pečeno pile, reš korica, a meso mekano i sočno
Uz ovakvo meso je dovoljna sezonska salata, a možete poslužiti i bareni krompir.
11. 10. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
BEZ NJEGA SLAVA NE MOŽE DA PROĐE: Ovo je najbolji recept za žito sa orasima
Postoje mnoge varijante kako se sprema slavsko žito, odnosno koljivo, deluje naizgled da je sve slično, ali ukus odvaja jedno slavsko žito sa orasima od drugog.
08. 11. 2024. u 09:30
RECEPT ZA PICA KIFLICE: Lake za pripremu, a još lakše se pojedu
Nema ko ovakve kiflice ne bi sa užitkom smazao, zato zasučite rukave i uživajte u pripremi.
08. 11. 2024. u 07:00
PREUKUSNA SALATA OD CVEKLE I JAJA: Bogatog je ukusa, savršena za sve prilike
Napravite nešto drugačiju salatu od cvekle koja će oduševiti vaše goste.
07. 11. 2024. u 15:32
RAFAELO OD SAMO TRI SASTOJKA: Neodoljive kuglice od kokosa
Rafaelo kuglice su idealne za sve prilike, a ovaj recept od samo tri sastojka učiniće da ih napravite odmah.
07. 11. 2024. u 12:13
DOMAĆA SUPA SA KNEDLAMA: Recept koji greje dušu
Supa jača imunitet i preporučuje se da se jede najčešće tokom hladnih dana, a kada su u pitanju porodični ručkovi, ne može se proći bez nje na meniju.
07. 11. 2024. u 09:30
Predrag
23.08.2023. 10:48
Opširno i detaljno, svaka čast.