PREDLOG za zdravu i ukusnu užinu : Spremite domaću paštetu od šampinjona i luka

Novosti online

08. 06. 2023. u 17:38

PRIPREMA je jednostavna, i ono što je najvažnije, neće vam trebati puno vremena

ПРЕДЛОГ за здраву и укусну ужину : Спремите домаћу паштету од шампињона и лука

Foto: Shutterstock

Ako su vam dosadile klasične paštete i namazi onda je ova domaća pašteta idealna za vas. Sprema se samo u tri koraka, i neće vam biti potrebno više od deset minuta za pripremu.

Možete je jesti kao namaz ili kao prilog uz ručak.

DOMAĆA PAŠTETA - sastojci koji su potrebni:

beli luk
glavica crvenog luka
200 grama šampinjona
šaka suncokretovih semenki
šaka oraha
kašičica maslinovog ulja
mali soli
biber

Priprema je jednostavna, u tri koraka, i trebaće vam samo 10  minuta.

DOMAĆA PAŠTETA -priprema:

Prodinstati šampinjone i crveni luk na maslinovom ulju dok ne puste vodu, potom ostaviti povrće da se malo ohladi.

Povrće sa ostalim orašastim sastojcima staviti u blender i izmiksirati.

Dobijenu paštetu ostaviti da se malo ohladi.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
pogledaj sve

Komentari (0)

VELIKANI U PROBLEMU: Bajern i PSŽ su u opasnosti da ne igraju nokaut fazu Lige šampiona