HERCEGOVAČKI ČERVIŠ: Tradicionalni recept sa bogatom istorijom
22. 03. 2025. u 10:00
Hercegovački červiš je jedno od onih jela koje miriše na tradiciju, okupljanje porodice i ukuse koje prenose generacije.
Povezane vesti

PILEĆA KAPAMA: Savršeno jelo za današnji ručak (VIDEO)
Pileća kapama je neobičan, ali izuzetno zdrav ručak koji se lako sprema.
25. 03. 2025. u 08:30

FAHITA SA PILETINOM: Odličan miks mesa i povrća na meksički način
Omiljeno restoransko, meksičko jelo u vašem domu - zašto da ne? Začini u ovom receptu igraju glavnu ulogu, pa najpre proverite imate li ih sve.
23. 03. 2025. u 13:00

PILETINA U SOSU OD MIROĐIJE: Sočan ručak kome malo ko može da odoli
Mirođiju ili volite ili ne, ali njen miris zaista daje svežinu jelu.
02. 03. 2025. u 09:00Jovana Vasić

RECEPT ZA PILETINU NA MAĐARSKI NAČIN: Lepši i sočniji ručak sigurno niste probali (VIDEO)
Ovako Mađari spremaju piletinu, toliko je mekana da se raspada.
13. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić

MUSAKA SA PILETINOM I PIRINČEM: Malo drugačiji recept, ali jednako ukusan (VIDEO)
Još jedan lagan ručak koji se brzo sprema.
11. 02. 2025. u 09:00Novosti online
Najnovije iz rubrike

SLATKI ORAŠČIĆI: Recept koji morate probati
Starinski kolači u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled.
27. 03. 2025. u 15:30

GIROS SA PEČURKAMA UMESTO MESA: Pravi se lako, a osvaja na prvi zalogaj
Giros sa pečurkama i začinskim biljem je savršen za dane posta, nećete da primetite da nedostaje meso.
27. 03. 2025. u 14:30

ZAPEČENE ZAGORSKE ŠTRUKLE SA ORASIMA: Desert koji nestane za čas
Klasik na sladak način, za sladokusce i one izbirljive.
27. 03. 2025. u 13:00

DOMAĆA NUTELA: Krem od čokolade i lešnika, odličan za palačinke i mazanje na hleb
Nutela je jedan od omiljenih kremova svih generacija, a uz ovaj recept nećete primetiti razliku između kupovne i domaće nutele.
27. 03. 2025. u 11:30

RECEPT ZA SKUŠU PEČENU U RERNI: Jednostavan i brz recept, idealan je za one koji žele ukusan obrok u svega 30 minuta, uz minimalne pripreme
Skuša pečena u rerni je brz i ukusan obrok koji je savršen za sve ljubitelje ribe.
27. 03. 2025. u 10:00
Komentari (0)