RIŽOTO SA POVRĆEM: Ručak koji će cela porodica obožavati
03. 06. 2024. u 15:23
Ukusno jelo, a lako za pripremu.
Povezane vesti
SAVRŠEN PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Teletina u sosu od cvekle
Što se duže sprema, to je ukusnija.
26. 11. 2024. u 09:00
OVO JELO ĆE OBOŽAVATI I NAJVEĆI IZBIRLJIVCI: Recept za zapečenu boraniju sa piletinom
ODLIČAN ručak iz rerne koji će da oduševi celu porodicu.
15. 11. 2024. u 09:00
SPREMITE SAVRŠENU BEČKU ŠNICLU: Hrskava spolja, mekana iznutra, a ukus kao iz najboljih austrijskih restorana
Svako ko je ikada probao originalnu bečku šniclu zna da je ovo jelo posebno.
09. 11. 2024. u 10:00
BOGATOG UKUSA I SOČAN: Kao u Grčkoj - zapečeni pasulj sa paradajzom, blitvom i origanom, ručak na malo drugačiji način
ZAPEČENI pasulj se na grčki način pravi sa paradajzom, blitvom i origanom, te je vrlo bogatog ukusa i sočan.
01. 11. 2024. u 09:00
NAJBOLJI RECEPT ZA PRAVU SRPSKU SARMU: Spremite je brzo i jednostavno
Vreme je da se zavije prva sarmica koja će da nam donese lep miris zime u kuću.
02. 11. 2024. u 09:50
Najnovije iz rubrike
POSNE BANANA KUGLICE: Neodoljiva poslastica od samo tri sastojka
Fenomenalne kuglice oboriće s nogu i one koji ne vole slatko.
03. 01. 2025. u 09:00Novosti online
KAVURMA: Južnjački specijalitet koji pravi gurmani obožavaju
Kavurma se najviše sprema na jugu Srbije i predstavlja vrstu jela napravljenu od iznutrica.
03. 01. 2025. u 07:00Novosti online
POSNI ČVARCI: Ne zaostaju za "originalom", prave se vrlo lako i izuzetno su ukusni
Čvarci su jedno od najvoljenijih predjela ili dodataka jelu, a dobra vest je da postoji način da ih napravite i u posnoj varijanti. Ovaj jednostavan recept omogućava vam da uživate u pravom zimskom specijalitetu na potpuno posan način.
02. 01. 2025. u 15:00Novosti online
ROLAT SA ŠUNKOM: Savršeno predjelo za svaku priliku
Rolat sa šunkom brzo je i jednostavno rešenje za ukusno predjelo, a uz lako prilagodljivo punjenje, savršen je za svaki ukus.
02. 01. 2025. u 13:00Novosti online
KAPUĆINO KOCKE: Jednostavan kolač koji se topi u ustima (VIDEO)
Kremaste i ukusne, a spremaju se očas posla.
02. 01. 2025. u 11:00Novosti online
Komentari (0)