Ova vrsta mesa je uvek dobar izbor.
Povezane vesti
OVO JELO ĆE OBOŽAVATI I NAJVEĆI IZBIRLJIVCI: Recept za zapečenu boraniju sa piletinom
ODLIČAN ručak iz rerne koji će da oduševi celu porodicu.
15. 11. 2024. u 09:00
PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Grašak s piletinom u paradajz sosu
Grašak s piletinom u paradajz sosu je jelo na kašiku kome niko neće odoleti.
11. 11. 2024. u 10:00
HRSKAVO I SOČNO, PRSTE DA POLIŽETE: Pileće belo meso punjeno sirom i majčinom dušicom, savršeno za nedeljni ručak
NEDELjA je dan kada je obično porodica na okupu, pa je to idealna prilika da se za ručak spremi nešto posebno ukusno.
20. 10. 2024. u 07:00
PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Ajmokac sa piletinom i spanaćem
Ajmokac je brzo i jednostavno jelo koje će vas vratiti u detinjstvo i bakinu kuhinju. Postoje različite varijante recepta, a mi vam danas predlažemo ovaj sa spanaćem.
07. 10. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
KREMASTA, SOČNA, A SPREMA SE OČAS POSLA: Brza keks torta, nećete moći da joj odolite (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za brzu keks tortu, koja se sprema očas posla.
23. 11. 2024. u 13:00
NAJUKUSNIJI PILEĆI FILE SA SIROM I PARADAJZOM: Uživaćete u svakom zalogaju ovog jela (VIDEO)
Rolovani pileći file sa sirom i paradajzom se peče u sosu od paradajz paste i pavlake, vrlo je atraktivan, poput jela iz restorana.
23. 11. 2024. u 10:00
SALATA SA PILETINOM, ŠAMPINJONIMA I ŠARGAREPOM: Odličan prilog uz svako jelo, a brzo se sprema
Vreme je slava, a svaku slavsku trpezu možete obogatiti ukusnim salatama kakva je ova.
23. 11. 2024. u 07:00
ČUVENA MAKEDONSKA PASTRMAJLIJA: Specijalitet neodoljivog ukusa
Pastrmajlija je specijalitet kojim se ponosi makedonska kuhinja, a specifičan je za okolinu Štipa. Glavni sastojci ovog jela kojim se diči makedonska kuhinja su testo i meso.
22. 11. 2024. u 18:49
OVAJ NAPITAK JE BOMBA ZA IMUNITET: Obavezno probajte čaj od đumbira, idealan je za hladne i snežne dane
Čaj od đumbira pun je vitamina i minerala, a i dobar je za mršavljenje. Sadrži kalcijum, magnezijum, vitamine B6 i C, a bogat je gingerolom.
22. 11. 2024. u 16:30
Komentari (0)