KARAĐORĐEVA ŠNICLA: Svi je volimo, a evo kako se pravi
04. 05. 2024. u 07:00
Svaki zalogaj je gurmanski doživljaj, čisto uživanje.
Povezane vesti
SAVRŠEN PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Teletina u sosu od cvekle
Što se duže sprema, to je ukusnija.
26. 11. 2024. u 09:00
OVO JELO ĆE OBOŽAVATI I NAJVEĆI IZBIRLJIVCI: Recept za zapečenu boraniju sa piletinom
ODLIČAN ručak iz rerne koji će da oduševi celu porodicu.
15. 11. 2024. u 09:00
SPREMITE SAVRŠENU BEČKU ŠNICLU: Hrskava spolja, mekana iznutra, a ukus kao iz najboljih austrijskih restorana
Svako ko je ikada probao originalnu bečku šniclu zna da je ovo jelo posebno.
09. 11. 2024. u 10:00
BOGATOG UKUSA I SOČAN: Kao u Grčkoj - zapečeni pasulj sa paradajzom, blitvom i origanom, ručak na malo drugačiji način
ZAPEČENI pasulj se na grčki način pravi sa paradajzom, blitvom i origanom, te je vrlo bogatog ukusa i sočan.
01. 11. 2024. u 09:00
NAJBOLJI RECEPT ZA PRAVU SRPSKU SARMU: Spremite je brzo i jednostavno
Vreme je da se zavije prva sarmica koja će da nam donese lep miris zime u kuću.
02. 11. 2024. u 09:50
Najnovije iz rubrike
POSNO, A NIKAD UKUSNIJE: Baklava sa suvim šljivama
Neobičan je recept koji će vam odmah prirasti za srce.
04. 01. 2025. u 16:00Novosti online
KAKO SE PRAVI PEČENICA ZA BOŽIĆ: Najsočnije meso za praznični ručak, a uz ovaj trik biće savršeno ispečena
Pečenica je neizostavni deo trpeze za Božić, a uz ove savete profesionalnih kuvara ispašće savršeno! Meso će biti sočno, a spoljašnost lepo zapečena i hrskava.
04. 01. 2025. u 14:00Novosti online
POSNA MIMOZA SALATA: Nezaobilazna na svakoj prazničnoj trpezi (VIDEO)
Posna mimoza salata može da bude jednako ukusna kao i mrsna.
04. 01. 2025. u 12:00Novosti online
ROLAT SA MLEVENIM MESOM I PEČURKAMA: Savršeni praznični specijalitet
Vrlo ukusan rolat sa mlevenim mesom, spanaćem i pečurkama premazuje se domaćim sosom i idealan je za praznične dane.
04. 01. 2025. u 10:00Novosti online
PITA SA MESOM: Hrskava, mekana i sočna, prosto savršena (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za hrskavu pitu sa mesom.
04. 01. 2025. u 07:00Novosti online
Komentari (0)