TURSKI SPECIJALITET, SPOJ MIRISA I UKUSA: Za današnji ručak probajte nešto drugačije - Kebab od belog mesa
14. 03. 2024. u 09:30
KEBAB je čuveno tursko jelo koje se pravi od mlevenog mesa.
Povezane vesti
SAVRŠEN PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Teletina u sosu od cvekle
Što se duže sprema, to je ukusnija.
26. 11. 2024. u 09:00
OVO JELO ĆE OBOŽAVATI I NAJVEĆI IZBIRLJIVCI: Recept za zapečenu boraniju sa piletinom
ODLIČAN ručak iz rerne koji će da oduševi celu porodicu.
15. 11. 2024. u 09:00
SPREMITE SAVRŠENU BEČKU ŠNICLU: Hrskava spolja, mekana iznutra, a ukus kao iz najboljih austrijskih restorana
Svako ko je ikada probao originalnu bečku šniclu zna da je ovo jelo posebno.
09. 11. 2024. u 10:00
BOGATOG UKUSA I SOČAN: Kao u Grčkoj - zapečeni pasulj sa paradajzom, blitvom i origanom, ručak na malo drugačiji način
ZAPEČENI pasulj se na grčki način pravi sa paradajzom, blitvom i origanom, te je vrlo bogatog ukusa i sočan.
01. 11. 2024. u 09:00
NAJBOLJI RECEPT ZA PRAVU SRPSKU SARMU: Spremite je brzo i jednostavno
Vreme je da se zavije prva sarmica koja će da nam donese lep miris zime u kuću.
02. 11. 2024. u 09:50
Najnovije iz rubrike
RECEPT ZA KUVANU RAKIJU: Topla šljivovica za hladne dane
Kuvana rakija je recept koji se praktikuje odavno na našim prostorima, naročito tokom praznika. Pravi se po jednostavnu receptu, brzo i lako!
13. 01. 2025. u 20:41Novosti online
LAGANA I KREMASTA: Puslica torta, starinska poslastica sa kojom nema greške
Puslica torta se pravi u slojevima, vrlo je dekorativna i topi se u ustima.
13. 01. 2025. u 13:00Novosti online
PIKANTNA SALATA OD PEČENOG KUKURUZA: Tako jednostavna, a neodoljivo ukusna
Ova salata se veoma lako priprema, što čini još veće zadovoljstvo u njenom užitku.
13. 01. 2025. u 11:00Novosti online
NE BACAJTE STARI HLEB: Napravite francuski tost
Oduševite ukućane za doručak ovim ukusnim jelom.
13. 01. 2025. u 09:00Novosti online
DA SUTRA BUDU NA TRPEZI: Vasilice sa medom - Slatko pecivo koje se tradicionalno pravi za Mali Božić
Vasilice su slatko pecivo koji se kod nas služi na Mali Božić.
13. 01. 2025. u 07:00Novosti online
Komentari (0)