RECEPT ZA NAJSOČNIJE TELEĆE ŠNICLE: Kuvaju se u sopstvenom sosu!

Novosti online

02. 07. 2023. u 07:30

ODLIČAN recept za sve ljubitelje telećih šnicli!

РЕЦЕПТ ЗА НАЈСОЧНИЈЕ ТЕЛЕЋЕ ШНИЦЛЕ: Кувају се у сопственом сосу!

Foto: Profimedia

SOČNE TELEĆE ŠNICLE - sastojci: 

1 kg telećeg mesa (isečeno na šnicle 1-1,5 cm deljine)

peršun, beli luk, so, suvi začini

SOČNE TELEĆE ŠNICLE - priprema: 

Meso istucite sa obe strane i posolite i sipajte suvi začin. Ređajte u lonac srednje veličine, po dnu. Pospite peršunom i belim lukom.

Ređajte po redovima dok ne istrošite svo meso.

Prelijte čašom vode i pustite da uvrije na visokoj temperaturi. Potom dosuti još pola čaše vode, smanjiti temperaturu i dinstati još 1-1,5 sat.

Jelo je gotovo kada sva voda ispari. Ovo je odličan recept jer će vam meso ostati mekano i kuvaće se u sopstvenim sokovima.

Uz meso poslužite grilovan paradajz i pečurke, a uz to možete poslužiti i gotovu testeninu punjenu sirom ili spanaćem.

Prijatno!

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
pogledaj sve

Komentari (0)

NE POSEĆUJE RODNI KOSMET: Video sam ono čega sam se bojao