SLANE KUGLICE SA ČVARCIMA: Savršeno predjelo za slavsku trpezu
19. 01. 2025. u 07:00
Napravite za slavu ove kuglice sa čvarcima koje se tope u ustima.
Povezane vesti
DA ODUŠEVITE GOSTE ZA SVEČANOM TRPEZOM: Ove godine napravite najbolji slavski kolač uz jednostavne savete
Kao i svake godine domaćice se trude da naprave što bolje slavske kolače, a pravljenje savršenog kolača može da bude izazov. Sve domaćice se pitaju kako da pronađu prave mere za kolač, kako da ukrasi budu beli i ono najvažnije kako da slavski kolač ne popuca?
18. 01. 2025. u 07:00Novosti online
PUTER POGAČA ZA SVETOG JOVANA: Ukras svake slavske trpeze, a uspeva iz prvog pokušaja
Za Svetog Jovana poslužite slavsku pogaču koja je neverovatno mekana, a ukus fenomenalan. Ono što je čini toliko mekanom su jogurt i puter. Uživajte!
19. 01. 2025. u 13:00Novosti online
KREMASTA SUSAM SALATA: Savršen prilog za trpezu na Svetog Stefana - Pravi se za 10 minuta, a jede u slast
Verovatno ste već čuli za laganu i ukusnu susam salatu, ali ovaj recept sigurno niste probali. Ako je radije izbegavate zbog majoneza, dobra vest je što on nije neophodan, a ukus i tekstura će ipak biti božanstveni.
08. 01. 2025. u 15:00Novosti online
PROJA SA ČVARCIMA: Doručak, večera, ili predjelo na proslavi - Odgovaraće u svakoj prilici
Proja sa čvarcima se odlično kombinuje sa predjelom, salatama ili glavnim jelom, možete je jesti svaki dan, ali je super izbor i za neku proslavu.
22. 11. 2024. u 07:00
RECEPT ZA PREDJELO KOJE SVI VOLE: Mimoza salata, neizostavan prilog na slavskoj ili prazničnoj trpezi
Mimoza salata je jedno od omiljenih predjela na srpskim slavljima i svečanostima. Slojevi rendanog povrća i šunke u kombinaciji sa pavlakom i majonezom čine zavodljivu kombinaciju ukusa koju svi vole.
20. 11. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike
PUTER POGAČA ZA SVETOG JOVANA: Ukras svake slavske trpeze, a uspeva iz prvog pokušaja
Za Svetog Jovana poslužite slavsku pogaču koja je neverovatno mekana, a ukus fenomenalan. Ono što je čini toliko mekanom su jogurt i puter. Uživajte!
19. 01. 2025. u 13:00Novosti online
BRZINSKI RECEPT ZA PLAZMA TORTU: Predlažemo vam da probate recept koja uspeva bukvalno svima
Za njenu pripremu će vam biti potrebno manje od sat vremena, a super je predlog ako vam je potrebna torta za Svetog Jovana.
19. 01. 2025. u 11:00Novosti online
RUČAK ZA DANAS: Punjena gnezda od mlevenog mesa, gurmanski obrok
Recept za punjena gnezda sa mlevenim mesom oboriće vas s nogu, imaćete ručak kao iz restorana.
19. 01. 2025. u 09:00Novosti online
SLATKA GIBANICA SA ORASIMA: Idealan spoj hrskavog i sočnog koji se lako pravi
Ovakva gibanica se lako priprema, a još lepša postaje kada se ujedine mirisi svežeg testa, pečenih oraha i tople šolje čaja. Uz svaki zalogaj, uživaćete u kontrastu tekstura – spolja hrskava, a iznutra neverovatno sočna i mekana.
18. 01. 2025. u 15:00Novosti online
KAKO NAJBRŽE SKUVATI SLAVSKO ŽITO: Donosimo vam trik uz koji će svako zrno biti raskuvano i rastresito
Postoji trik kojim možete ubrzati kuvanje slavskog žita i tako skratiti vreme pripreme. Sve što je potrebno da uradite je da dan ranije potopite pšenicu u vodi i tako ostavite dok ne krenete da je kuvate sutradan. Na taj način će zrna omekšati i ona će se mnogo brže skuvati.
18. 01. 2025. u 13:00Novosti online
Komentari (0)