HRSKAVI BRUSKETI GOTOVI ZA 10 MINUTA: Iskoristite stari hleb na najbolji način
28. 11. 2024. u 07:00
Ako tragate za receptom koji će vam pomoći da za kratko vreme imate odličan obrok na trpezi, onda probajte sa brusketima.
Povezane vesti
RECEPT ZA DOMAĆI SIR KOJI JE POSTAN I BEZ LAKTOZE: Ovo je zdrava, veganska alternativa klasičnom siru, a uz to je i preukusan
Za sve ljubitelje sira koji se suočavaju s izazovom posta ili intolerancije na laktozu, biljni sir od indijskih oraha može biti savršeno rešenje. Ovaj sir ne samo da je ukusan, već je i izuzetno kremast i lako se priprema kod kuće.
06. 12. 2024. u 13:00
KAJGANA IZ RERNE: Tradicionalni ruski doručak koji se pravi začas
Toliko je ukusna da svako ko ju je probao, drugačiju više ne jede.
15. 11. 2024. u 07:00
NAJZDRAVIJI RECEPT ZA DORUČAK: Proja sa blitvom, uvek se traži parče više
Kada ne znate šta da spremite za doručak ili večeru, ovo je najbrže rešenje, a može se jesti i sutradan.
03. 11. 2024. u 07:00
PEKSIMETI: Brzi uštipci bez narastanja, a svaki zalogaj je raj za nepca
Peksimeti ili brzi uštipci bez narastanja su doručak kojeg se rado sećamo još iz doba Jugoslavije.
31. 10. 2024. u 07:00
SENDVIČI OD PALENTE: Iznenadite svoju porodicu novim ukusima
Palenta je odlična osnova za mini sendviče, picu, savršene grickalice.
02. 10. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
ORADA PEČENA U RERNI SA KROMPIROM: Posno jelo za Badnje veče!
Ukusna orada pečena u rerni je savršen posni obrok uz krompir i začine.
05. 01. 2025. u 11:00Novosti online
POSNE PLJESKAVICE OD RIBE: Idealan specijalitet za sve koji poste
Jednostavan recept uz koji ćete brzo pripremiti ovaj specijalitet od ribe.
05. 01. 2025. u 09:00Novosti online
SVE O ČESNICI: Kada i kako se priprema, koje vrste postoje i zašto se stavlja novčić?
Pravoslavni vernici Božić slave 7. januara, kada se porodica okuplja oko bogate trpeze i provodi dan u ljubavi i zahvalnosti. Ukoliko govorimo o hrani, česnica je nezaobilazni deo naše tradicije i lomi se za doručak.
05. 01. 2025. u 07:00Novosti online
POSNO, A NIKAD UKUSNIJE: Baklava sa suvim šljivama
Neobičan je recept koji će vam odmah prirasti za srce.
04. 01. 2025. u 16:00Novosti online
KAKO SE PRAVI PEČENICA ZA BOŽIĆ: Najsočnije meso za praznični ručak, a uz ovaj trik biće savršeno ispečena
Pečenica je neizostavni deo trpeze za Božić, a uz ove savete profesionalnih kuvara ispašće savršeno! Meso će biti sočno, a spoljašnost lepo zapečena i hrskava.
04. 01. 2025. u 14:00Novosti online
Komentari (0)