ZDRAV je i ukusan, bez njega veliki broj jela ne bi bio isti, ali kad bi trebalo sitno da ga iseckamo (kao što je potrebno za pripremu mnogih obroka) muka nas hvata.
Povezane vesti
SLASNI MANGO NA TANJIRU: Evo kako da izaberete i očistite ovo egzotično voće
Obožavate mango, ali ne znate kako da odaberete „pravi“ a još manje kako da ga očistite i isečete?
07. 08. 2024. u 10:00
DA ZASIJA KAO NOV: Savet - Evo kako da lako očistite nakit od zlata
KAO i svaku dragocenost, i zlatni nakit bi trebalo da čuvamo i vodimo računa o njemu.
25. 08. 2024. u 15:00
DA LI JE PREVIŠE TOPLA: Kada je pravo vreme da se skuvana hrana stavi u frižider?
Zimi nam je lako, ako uveče skuvamo hranu nije problem ni da prenoći van frižidera, pa da je ujutro, potpuno ohlađenu, ubacimo unutra.
15. 08. 2024. u 07:30
DA ZABLISTA KAO NOVO: Lak način za čišćenje zagorelog posuđa
KADA nam jelo zagori ne znamo šta ćemo pre od muke, da li da pokušamo da ga „odlepimo“ od dna posude, spasemo ukus jela ili da provetrimo ceo stan.
10. 08. 2024. u 20:43
DA PRSTE POLIŽETE: Evo kako da spremite savršeno ukusan pečeni krompir
MALO je osoba koje ne vole pečeni krompir, o čemu svedoče i stotine različitih načina za njegovu pripremu.
11. 08. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
RIŽOTO SA PEČURKAMA: Kremasti rižoto oduševiće i one izbirljive
Držaće vas dugo sitim, a pojede se u slast.
18. 09. 2024. u 12:41
NEĆETE MOĆI DA JOJ ODOLITE: Veganska salata sa krastavcem i kikirikijem
Ovu vegansku salatu sa krastavcem i kikirikijem ćete odmah napraviti jer je odlična zamena za obrok.
18. 09. 2024. u 10:00
SOK OD GROŽĐA: Jača imunitet, a potpuno prirodan, zaboravićete na kupovni
Jednostavna priprema, a nema konzervansa, pravi eliksir zdravlja.
18. 09. 2024. u 08:00
UKISELJENI CRVENI LUK: Savršen prilog za sve
Proces kiseljenja je jednostavan i zahteva samo nekoliko osnovnih koraka, a rezultat je ukusan dodatak koji će obogatiti bilo koji obrok.
18. 09. 2024. u 07:00
TIRAMISU TORTA OD PALAČINKI: Spoj dva omiljena deserta u jedan
Palačinke volimo na sve moguće načine, a u kombinaciji sa maskarponeom volimo ih još više. Za ovaj kremasti i osvežavajući desert ne morate da uključite rernu, a dobićete desert koji ima ukus tiramisua.
17. 09. 2024. u 17:15
Komentari (0)