KOLIKO DUGO SMEJU DA STOJE JAJA POSLE USKRSA? Svi prave grešku, a evo kako ćete znati da su se pokvarila
04. 05. 2024. u 15:47
USKRŠNjA jaja mnogima su ukusnija nego obična. Imaju poseban ukus i šmek, te deca, ali i odrasli znaju da ih pojedu i po desetak dnevno. Naravno, ne treba u tome preterivati. Oni koji imaju zdravtsvene probleme, kao što su povišeni holesterol ili neku drugu hroničnu bolest, trebalo bi da izbegavaju žumanca.
Povezane vesti
KOLIKO KUVANIH JAJA SMEMO DA POJEDEMO? Ovo su saveti specijaliste, ista pravila važe za decu i za odrasle, osim jednog izuzetka
USKRS je dan koji se provodi sa porodicom. Tucanje jajima, druženje i porodični ručak utkani su u porodičnu tradiciju.
05. 05. 2024. u 09:07
OVU TEHNIKU MORATE PROBATI: Dekupaž - Jedan od najlepših i najpopularnijih načina za ukrašavanje uskršnjih jaja (VIDEO)
SVAKE godine želimo da uskršnja jaja ukrasimo zanimljivije nego prethodne. Probajte dekupaž tehniku.
30. 04. 2024. u 18:13
CENA JAJA UOČI PRAZNIKA VARIRA ŠIROM SRBIJE: Zavisi od nekoliko faktora, jedna pijaca ubedljivo najskuplja
U PRETHODNOJ nedelji zabeležene su cene jaja na pijacama širom Srbije, koje su varirale u zavisnosti od veličine, pa su mogle da se pronađu od 15 do 35 dinara po komadu. Na beogradskim pijacama maksimalna cena jaja je 30 dinara, dok se guščije pazari za čak 250.
29. 04. 2024. u 09:54
KAKO DA OFARBATE I IŠARATE JAJA ZA USKRS U ISTO VREME? Priprema nikad lakša, a šare će vas posebno oduševiti (VIDEO)
S OBZIROM na to da se približavaju vaskršnji praznici, sigurni smo da već sada razmišljate kako da dobijete najlepše ofarbana jaja.
20. 04. 2024. u 15:59
Najnovije iz rubrike
GRANDISIMO TORTA: Raskošna poslastica sa 4 različita fila - za svačiji ukus
Grandisimo torta je super ako se nekome približava rođendan, jer je raskošna i božanstvenog ukusa. Sastoji se od mekanih kora koje se premazuju sa 4 različita fila, a ne zna se koji je ukusniji. Čokoladni, krem sa lešnicima ili ukusom kafe oduševiće čak i najveće izbirljivce.
01. 06. 2024. u 15:00
SALATA OD PRŽENIH PAPRIKA I FETA SIRA: Preukusna je i osvežavajuća, a za njenu pripremu dovoljno je 10 minuta
Salate su odličan izbor, jer su lagane i brzinski se spremaju. Takođe možete da ih služite i kao prilog uz meso, a danas vam preporučujemo da isprobate i ovaj recept.
01. 06. 2024. u 13:00
OSSO BUCO: Šuplja teleća kost na italijanski način - ovakvu poslasticu nećete skoro probati
„OSSO buco“ znači „rupa od kosti“. Ovo je recept koji se bazira na srži iz kosti koja čini ovo italijansko jelo od dinstanih telećih kolenica jednim od najpoznatijih gurmanluka na svetu.
01. 06. 2024. u 11:00
LISNATA PITA OD PARADAJZA: Iskoristite sezonu paradajza i napravite jednostavnu lisnatu pitu
Recept je praktičan, jer nije skup, brzo se pravi i nije potrebna posebna kulinarska veština. Ovaj zasitan i ukusan zalogaj će biti pravo osveženje koje ćete uvek rado spremati svojim ukućanima.
01. 06. 2024. u 09:00
DOMAĆE MINI ROL VIRŠLE: Omiljeno pecivo našeg detinjstva
Ukoliko želite da sebi, svojoj porodici ili gostima napravite ukusno pecivo, onda je ovo idealan recept za vas. Mekane i vazdušaste rol viršle su jednostavne za pripremu, a ukus će vas oduševiti.
01. 06. 2024. u 07:00
Komentari (0)