Hleb sa tikvicama možete da jedete sam ili uz neki slatki namaz po želji.
Povezane vesti
RECEPT ZA DOMAĆI BAGET: Mekan i mirisan, lepši je od onog iz pekare
Francuski baget je poslednjih godina postao veoma popularan i kod nas. Reč je o duguljastoj vekni hleba, koji se u osnovi ne razlikuje puno od klasičnog hleba. Jedino što je potrebno da sačekate da se kvasac dobro aktivira, ali kada ga budete probali shvatićete da se čekanje isplatilo.
26. 07. 2024. u 18:00
Najnovije iz rubrike
TIRAMISU TORTA OD PALAČINKI: Spoj dva omiljena deserta u jedan
Palačinke volimo na sve moguće načine, a u kombinaciji sa maskarponeom volimo ih još više. Za ovaj kremasti i osvežavajući desert ne morate da uključite rernu, a dobićete desert koji ima ukus tiramisua.
17. 09. 2024. u 17:15
ČORBA OD CELERA SA PAVLAKOM: Ukus zdravlja kojim treba započeti svaki ručak
Krepi telo i vraća snagu- savršena za čišćenje organizma.
17. 09. 2024. u 15:09
NAJJEDNOSTAVNIJI RUČAK: Rolnice od tikvica punjene sirom i spanaćem
Ne propustite da probate ovaj genijalan recept za rolnice sa sirom i spanaćem.
17. 09. 2024. u 12:41
NAMAZ OD TIKVICA I PAPRIKA: Idealan izbor za doručak
Možete da ga mažete na hleb ili dodate kao prilog jelu, osvojiće vas od prvog zalogaja.
17. 09. 2024. u 07:00
SVEŽE I VRUĆE, A SPREMNE ZA TILI ČAS: Domaće lepinje
Domaće lepinje se jednostavno prave, a možete da ih jedete uz suhomesnato, namaze po želji ili same.
16. 09. 2024. u 19:00
Komentari (0)