SA KREKERIMA, SLASNA I MEKANA, OVAKVU DO SADA NISTE JELI: Slana torta još bolja od slatke

Novosti online

11. 02. 2024. u 18:00

SOČNA i aromatična, najbolje stavite odmah duplu meru.

СА КРЕКЕРИМА, СЛАСНА И МЕКАНА, ОВАКВУ ДО САДА НИСТЕ ЈЕЛИ: Слана торта још боља од слатке

Foto Shutterstock

Potrebno:

* 2 pakovanja krekera 
* 1 pavlaka
* 200 g krem sira
* 100 g majoneza
* 100 g šunke
* rendani kačkavalj za dekoraciju

Priprema:

U jednoj posudi pomešajte sitno seckanu šunku, pavlaku, majonez i krem sir pa promešajte da dobijete homogenu smesu. Na tacnu za serviranje naređajte red krekera pa premažite pripremljenim filom, pa red krekera, fil. Ponavljajte postupak sve dok ne utrošite sav materijal. Dekorišite rendanim kačkavaljem ili po želji. Stavite u frižider na  nekoliko sati, da se prohladi. Izvadite, secite na kocke i služite.

Bon appetit!

(Trpeza)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SINER I ALKARAZ SLAVE: Prvo čuli da se Novak Đoković povredio, a sad i ovo!