"JELA SAM OVAJ RUČAK I SMRŠALA 20 KILOGRAMA": Najbolja izlivena pita koju ste ikad probali - zasitna i zdrava

13. 08. 2023. u 09:00

Obrok pomoću kojeg se kilogrami sami tope kao od šale

ЈЕЛА САМ ОВАЈ РУЧАК И СМРШАЛА 20 КИЛОГРАМА: Најбоља изливена пита коју сте икад пробали - заситна и здрава

Foto Jutjub/Printskrin

Sastojci:

  • 2 tikvice
  • 4 jaja
  • 200ml. jogurta
  • 30ml. ulja
  • So, biber, origano, kurkuma ili kari
  • 4 kašike palente ili kukuruznog brašna
  • 40 kašike pšeničnog brašna
  • 1 prašak za pecivo
  • 2 kašike semena: susam, lan, bundeva, čia, kim
  • 200gr. sira
  • 50gr. sira koji se topi

Priprema:

Tikvice oljuštite pa iseckajte sitno. Posolite ih i ostavite sa strane. Jaja umutiti, pa dodati jogurt, ulje, palentu, pšenično brašno, prašak za pecivo, sir i semenke, kao i začine. Umutite i tikvice pa stavite u pleh i pecite na 200 stepeni Celzijusa oko 40 minuta.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA SE ZNA KO JE ŠAMPION: Novo zlato za Damira Mikeca