ZDRAVA I SAVRŠENA ZA POČETAK DANA: Ovakvu kajganu nikad niste jeli, a uz nju vam neće biti potreban ni hleb

Новости онлине

27. 03. 2024. u 07:00

Zdrav doručak je ono što želimo svi, ali su nam često mogućnosti takve da pribegavamo nezdravim obrocima.

ЗДРАВА И САВРШЕНА ЗА ПОЧЕТАК ДАНА: Овакву кајгану никад нисте јели, а уз њу вам неће бити потребан ни хлеб

Foto: Shutterstock

Doktorka Ana Gifing savetuje da prvu jutarnju kafu "priljubite" uz doručak ako želite da smršate, a ovakva kajgana je savršena za to.

Sastojci:

  • 4 jajeta
  • kocka feta sira
  • so i biber
  • šaka bebi spanaća
  • 1 šolja kuvanog pirinča ili prosa

Priprema:

Jaja umutite pa ih posolite i dodajte im biber. Dodajte i kockicu feta sira, a potom i spanać i pirinač. Takvu smesu preručite u tiganj pa ispržite, a možete i ispeći u rerni. Poslužite toplo.

(Still)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA SE ZNA KO JE ŠAMPION: Novo zlato za Damira Mikeca