HRANLJIVA, PUNA VITAMINA, A PREUKUSNA - NAJBOLJE JE ŠTO SE BRZO PRAVI: Čorba od spanaća na kojoj smo svi odrasli

Novosti online

13. 03. 2024. u 17:00

SPANAĆ je najbolji i najzdraviji ručak svih vremena!

ХРАНЉИВА, ПУНА ВИТАМИНА, А ПРЕУКУСНА - НАЈБОЉЕ ЈЕ ШТО СЕ БРЗО ПРАВИ: Чорба од спанаћа на којој смо сви одрасли

Foto Printscreen/yotube

Sastojci:

* 200 gr očišćenog spanaća
* 1 kocka putera
* so i suvi začin
* 400 ml vode
* 1.5 kašika brašna + 150 ml mleka
* 1 jaje
* 1 kašika pavlake

Priprema:

U dublju šerpu na masnoći prodinstati očišćen i iseckan spanać. Dodati vodu i začin i ostaviti da provri. Nakon 10-ak minuta, dodajte umućeno mleko i brašno i jedno jaje.

Kada provri čorbica, dodajte i kiselu pavlaku.

Poslužite toplo.

👌

(Stil)

BONUS VIDEO - DR Novosti: Kada treba početi sa anti-age rutinom

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOLIKO TROFEJA! PA, JA NEMAM TOLIKO GODINA! Kilijan Mbape ostao u neverici kada je ovo saznao o saigraču (VIDEO)