SATARAŠ SA MAKARONAMA I PRAZILUKOM: Sjajan obrok gotov za 30 minuta (FOTO)

Novosti online

10. 02. 2023. u 22:00

Ovaj ručak je idealan ukoliko nemate puno vrmena za pripremu obroka

САТАРАШ СА МАКАРОНАМА И ПРАЗИЛУКОМ: Сјајан оброк готов за 30 минута (ФОТО)

FOTO: Privatna arhiva

 

SATARAŠ SA MAKARONIMA I PRAZILUKOM - Potrebno:

200 gr makarona

1 praziluk
6 -7 paprika
2-3 paradajza
ulje, so

FOTO: Privatna arhiva

 

 

SATARAŠ SA MAKARONIMA I PRAZILUKOM - Priprema:

Na ulju propržiti praziluk sečen na kolutove, dodati sečenu papriku na krupnije, pa kad se to dobro uprži na tihoj vatri ubaciti paradajz, i posoliti.

Pržiti da ispari tečnost ostaviti malo ne sasvim. Makarone skuvati i ocediti i malo pouljiti. Sipati u veći tanjih i odozgo kašikom sipati sataraš. Preliti sa ostatkom tečnosti i servirati.

Ručak je gotov za nepunih 30 minuta. Uživajte ...

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
pogledaj sve

Komentari (0)

OSTVARILI SMO CILJ, POBEDILI SMO: Filip Petrušev zadovoljan posle pobede nad Dancima