ODJEKNULI PUCNJI NA GRANIČNOM PRELAZU: Muškarac besneo autom, "kosio" sve pred sobom, a onda je reagovala policija (VIDEO)

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

10. 09. 2024. u 19:39

NA grčkoj-turskoj granici došlo je do pucnjave u kojoj je jedan muškarac upucan.

ОДЈЕКНУЛИ ПУЦЊИ НА ГРАНИЧНОМ ПРЕЛАЗУ: Мушкарац беснео аутом, косио све пред собом, а онда је реаговала полиција (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Iks/@GundemEdirne

U utorak je turska policija upucala grčkog državljanina. Grk je prema navodima lokalnih medija velikom brzinom uleteo u zonu graničnog prelaza Ipsala.

Na snimku se vidi da je najpre namerno automobilom naleteo na motociklistu koji je bio parkiran pored puta i produžio bez zaustavljanja.

Vozač je potom navodno krenuo ka turskim policajcima koji su tada zapucali. Prototema navodi da je pogođen u nogu i prebačen u bolnicu.

Navodno se radi o muškarcu koji ima probleme psihičke prirode. Grčki konzul u Adrijanopolju obavešten je o incidentu.

(Prototema)

BONUS VIDEO: RUSKI KASKADER PRKOSI SMRTI: Pogledajte zavisnika o adrenalinu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUT U UKRAJINI BIO POZNAT KAO PREVARANT ILI PSIHO Zapadni mediji - Osumnjičeni za pokušaj ubistva Trampa pretio da će ubiti Putina i Kima

RUT U UKRAJINI BIO POZNAT KAO "PREVARANT" ILI "PSIHO" Zapadni mediji - Osumnjičeni za pokušaj ubistva Trampa pretio da će ubiti Putina i Kima

RAJAN Vesli Rut, osumnjičeni za pokušaj ubistva kandidata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa, pretio je da će ubiti lidere Rusije i Severne Koreje, Vladimira Putina i Kim Džong Una, objavio je list „Vol strit džornal“, koji je razgovarao sa Amerikankom Čelsi Volš, koja se nekoliko puta sastala sa Rutom u Kijevu 2022. godine.

17. 09. 2024. u 09:50

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

NBA ZVEZDA I MERIDIAN FONDACIJA UDRUŽILI SNAGE: Licitirajte za dres Janisa Adetokumba i pomozite Ani Spajić! (VIDEO)