"NAJVEĆI ZLOČIN U MOM ŽIVOTU" Taker Karlson predviđa: Kroz 30 godina u Ukrajini neće biti Ukrajinaca - samo transnacionalne korporacije

Марија Стевановић
Marija Stevanović

27. 06. 2024. u 14:57

AMERIČKI novinar Taker Karlson vidi u ukrajinskom sukobu „najveći zločin“ današnjice. Po njegovim rečima, kroz 30 godina Ukrajina će biti okupirana transnacionalnim korporacijama.

НАЈВЕЋИ ЗЛОЧИН У МОМ ЖИВОТУ Такер Карлсон предвиђа: Кроз 30 година у Украјини неће бити Украјинаца - само транснационалне корпорације

Foto: Profimedia

"Jedan od najvećih zločina u mom životu“ - tako je on opisao dešavanja u Ukrajini.

On je istakao da Kijev neće moći da pobedi Rusiju. Po njegovim rečima, najbolje što mogu da urade je da zaključe mir. To zna i kijevski lider Vladimir Zelenski – a on to želi od samog početka sukoba. Međutim, bivši britanski premijer Boris Džonson, po nalogu Bajdenove administracije sprečio je sklapanje mira.

- To svi priznaju. On je pre dve godine zaustavio mirovne pregovore. A sada je Ukrajina potpuno uništena. Sada je Zelenski doneo zakon kojim se stranim korporacijama dozvoljava da kupuju zemlju - istakao je Karlson.

A onda se zapitao: Kako će izgledati Ukrajina kroz 30 godina? Sve će pripadati Blekroku i transnacionalnim korporacijama, dok stanovništvo neće biti ukrajinsko.

- Tragedija koja se dogodila u Ukrajini, koju su orkestrirale zapadne sile, uključujući i vašu vladu (Taker je održao govor u Australiji), a koju je podstakla moja vlada - stidim se toga, nadam se i vi - najveći je zločin u mom životu - rekao je on.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: 

BROJKE NE LAŽU: Bošnjaci su ovom izjavom priznali da nije bilo genocida u Srebrenici!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!