GDE JE MELANIJA? Bivša prva dama SAD ne pojavljuje se u javnosti od početka Trampove kampanje

Tanjug

23. 06. 2024. u 18:29

BIVŠA prva dama SAD Melanija Tramp ne pojavljuje se na javnim događajima u predizbornoj kampanji svoga supruga Donalda Trampa, republikanskog predsedničkog kandidata, osim što se pojavila u nekoliko akcija prikupljanja sredstava za kampanju u aprilu i na obeležavanju mature njihovog sina, što odstupa od uobičajenog ponašanja supruga političara na najvišim funkcijama.

ГДЕ ЈЕ МЕЛАНИЈА? Бивша прва дама САД не појављује се у јавности од почетка Трампове кампање

Foto: Tanjug/AP

Melanija Tramp takođe nije prisustvovala suđenju suprugu pred sudom na Menhetnu zbog tajne isplate novca porno zvezdi Stormi Danijels, kao ni izricanju presude u tom slučaju.

AP podseća i da se Melanija nije pojavila 14. juna na zabavi povodom 78. rođendana svoga supruga koju je organizovao njegov fan klub. Profesorka istorije na Univerzitetu u Ohaju Ketrin Dželison rekla je da je odsustvo Trampove supruge tokom suđenja i drugih važnih događanja za Trampa neobično, ali je napomenula da izgleda da Melanija nerado prati tradicionalnu javnu ulogu žene koja je udata za političara na visokoj funkciji.

- Ali izgleda da je sve što Trampovi rade suprotno standardnom načinu na koji se kandidati i supružnici ponašaju - navela je Dželison. Dželison je rekla da se političari obično obraćaju svojim ženama za pomoć da bi pokušali da dopru do glasača.

BONUS VIDEO: 

BROJKE NE LAŽU: Bošnjaci su ovom izjavom priznali da nije bilo genocida u Srebrenici!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
(MAPA) OLUJA OPUSTOŠILA CRNU GORU, SADA IDE KA SRBIJI: Prva na udaru ova dva grada, evo kako će se kretati nevreme (FOTO)

(MAPA) OLUJA OPUSTOŠILA CRNU GORU, SADA IDE KA SRBIJI: Prva na udaru ova dva grada, evo kako će se kretati nevreme (FOTO)

SNAŽNO nevreme sinoć je pogodilo Srbiju. Oluja je prvo opustošila Sloveniju i Hrvatsku, a onda stigla i u našu zemlju. Trenutno novo nevreme pogodilo je Crnu Goru, a slike sa društvenih mreža svedoče o jačini oluje koja je nosila sve pred sobom. Sudeći po radarskim snimcima sa sajta "Vreme i radar", upravo ta oluja stići će u Srbiju u narednim satima.

02. 07. 2024. u 13:00

Komentari (0)

TAJNA JE OTKRIVENA! Evo kako se Novak Đoković neverovatno brzo vratio na teren posle operacije kolena