DAN ZA AGRESIJU I DOMINACIJU Astro savet za utorak, 8. oktobar: Napeti aspekti Meseca upozoravaju žene na oprez

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

08. 10. 2024. u 07:00

IZAZOVNI aspekti Meseca, simbola emocija i nežnijeg pola, sa Marsom i Uranom, planetama strasti i neočekivanih situacija, danas mogu da donesu probleme ženama, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.

ДАН ЗА АГРЕСИЈУ И ДОМИНАЦИЈУ Астро савет за уторак, 8. октобар: Напети аспекти Месеца упозоравају жене на опрез

Foto: Profimedia

U ljubavnim i porodičnim odnosima, žene mogu da budu ugrožene zbog agresije i nasilja emotivnih i bračnih partnera, a na poslovnom planu zbog dominacije nadređenih. U svakom slučaju, trebalo bi da budu opreznije.

S druge strane, Mesec u Strelcu pravi i harmonične aspekte sa Suncem i Merkurom, koji povoljno utiču na balans između emocija i razuma, tako da dobar savet, pomoć ili podrška mogu da stignu od neke Vage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SEDAM PUTA DOBIO NA LOTOU: Otkrio svima svoje trikove

SEDAM PUTA DOBIO NA LOTOU: Otkrio svima svoje trikove

VEROVATNO svi ljudi na svetu u nekom trenutku razmišljaju o tome šta bi učinili kada bi pobedili na lotou. Neki bi spiskali novac na luksuzne automobile, egzotične odmore ili novu odeću, dok drugi razmišljaju o otplati hipoteka ili kupovini kuće ili stana.

07. 10. 2024. u 17:45

Komentari (0)

Pravovremeno lečenje slabovidosti kod dece uspešno u 98 odsto slučajeva: Dr Aleksandra Radojičić deli ključne savete kako prepoznati probleme