DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 24. SEPTEMBAR: Raka očekuju rasprave u porodici, Vaga sklona trošenju novca, Jarac da se pazi povreda

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

23. 09. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam, posle godinu dana, donosi poslednja Mesečeva četvrt u Raku, šta vas u utorak 24. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 24. СЕПТЕМБАР: Рака очекују расправе у породици, Вага склона трошењу новца, Јарац да се пази повреда

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Izazovni aspekti poslednje Mesečeve četvrti u četvrtoj kući sa Neptunom i Plutonom, planetama mašte i novca, podstiču vašu kreativnost. Imate podršku osoba na položaju. Rasprave sa voljenom osobom, zbog njene posesivnosti.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Aspekti vašeg vladaoca Venere, simbola ljubavi ali i novca, nagoveštavaju susret sa mlađom osobom na kraćem putu. Aspekti Jupitera, planete prosperiteta i kontakata sa strancima, donose vam novac. Tajna romasa sa Rakom. Smanjite obroke.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Poslednja Mesečeva četvrt u vašoj kući posla i ljubavi,motiviše vas da se sa puno entuzijazma angažujete na dodatnom poslu. Izbegavajte rasprave sa ženama. Voljena osoba očekuje da joj posvetite više pažnje. Nesanica.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Poslednja faza vašeg vladaoca Meseca u vašem znaku, donosi vam uvećanje prihoda preko građevinskih poslova i nekretnina. Konflikt sa voljenom osobom zato što želi da vam nametne svoje mišljenje. Rasprave sa članovima porodice.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Poslednja Mesčeva četvrt u 12. kući, naglašava vašu intuiciju i donosi vam inspiraciju, ako se bavite kreativnim zanimanjem ili sportom. Vanredni troškovi. Moguć ulazak u tajnu vezu sa vrlo privlačnom osobom. Izbegavajte alkohol.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Pozicija poslednje faze Meseca u kući neočekivanih okolnosti, pod uplivom retrogradnog Neptuna iz vaše kuće partnerskih odnosa, nepovoljno utiče na vaš ljubavni život. Upoznavanje sa Rakom ili Bikom u društvu prijatelja. Nesanica.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Pozicija vašeg vladaoca Venere, simbola novca, podstiče vašu želju za trošenjem. Poslednja četvrt Meseca u kući karijere, donosi vam isplativ dogovor sa osobom na položaju. Voljena osoba je ljubomorna, ali to nikako ne želi da vam prizna.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Asteroid Viktorija u vašem znaku, donosi vam uspeh u poslovima koji imaju veze sa rukovanjem novcem, nekretninama, porodičnim biznisom. Pozicija Venere u vašem znaku, koja upravlja partnerskim odnosima, donosi susret sa zauzetom osobom.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Poslednja Mesečeva četvrt u kući finansija u trigonu sa Venerom, planetom novca i ljubavi, u 12. kući, donosi vam zaradu preko paralelnih poslova, kao i mogućnost ulaska u tajnu romansu. Provoditeviše vremena u društvu prijatelja.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Poslednja četvrt Meseca, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, u Raku, nagoveštava prijatne trenutke u društvu dugogodišnjeg partnera. Slobodni Jarčevi, na većem skupu, mogu da upoznaju stariju osobu. Pazite se povreda.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Aspekt između poslednje faze Meseca u Raku i vašeg vladaoca Urana, upozorava na oprez kada je reč o finansijama i ulaganja u nove poslove. Ljubavni partner sumnja u vašu iskrenost prema njemu. Mogući su vanredni troškovi.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Poslednja Mesečeva četvrt u Raku pravi trigon sa Venerom u devetoj kući, što nagoveštava susret s nekim ko vam već duže vreme nedostaje. Februarskim Ribama ukazuju se dobre šanse za realizaciju kreativnih projekata. Izbegavajte alkohol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)