MESEČNI HOROSKOP OD 22. SEPTEMBRA DO 22. OKTOBRA: Pred Blizancima je period pun strasti, Devica da čuva stvari, Ribe da očekuju ljubomoru

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

21. 09. 2024. u 20:00

SAZNAJTE šta vam, posle godinu dana, donosi ulazak Sunca u znak Vage, šta vas od 22. septembra do 22. oktobra, očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ОД 22. СЕПТЕМБРА ДО 22. ОКТОБРА: Пред Близанцима је период пун страсти, Девица да чува ствари, Рибе да очекују љубомору

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte mesečni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o mesečnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto: Free Images Pixabay

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Sunce u sedmoj kući, donosi vam novac do kraja septembra, a zatim vanredne troškove u prvoj sedmici oktobra. Posle 9. oktobra, retrogradan hod Jupitera utiče na obnovu kontakata sa strancima. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u Raku i Jarcu, 24. septembra i 10. oktobra, najavljuju uspeh u privatnom biznisu i podršku nadređenih. Posle 26. septembra, dogovor s Vagom donosi vam uspeh, a nakon 13. oktobra, budite oprezniji pri sklapanju dogovora.

Ljubav Venera, vladalac partnerskih odnosa, u osmoj kući, početkom perioda, unosi strast i ljubomoru u emotivni život. Susret sa starom simpatijom oko 11. oktobra. Pomračenje Sunca u Vagi i pun Mesec blizu asteroida Hiron u vašem znaku, 2. i 17. oktobra, donose emotivnu krizu zbog događaja iz prošlosti. Venerin ulazak u Strelca, na pun Mesec, 17. oktobra, nagoveštava ljubav na putu, predavanju.

Zdravlje Glavobolja. Pritisak.

Foto: Free Images Pixabay

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Do kraja septembra, naročito posle 26, Sunce u vašoj kući posla pravi trigon sa Uranom u vašem znaku, donoseći vam zaradu preko nekretnina i građevinskih poslova. Moguće trzavice sa saradnicima u drugoj nedelji perioda. Poslednja i prva Mesečeva četvrt, u trećoj i devetoj kući, 24. septembra i 10. oktobra, upozoravaju na oprez ako vaš posao podrazumeva česta putovanja i kontakte sa strancima. Posle 13. oktobra, odložite važne dogovore.

Ljubav U vreme pomračenja Sunca u Vagi i punog Meseca u Ovnu, 2. i 17. oktobra, partnerovo ponašanje može da probudi vašu sumnju. Tenzija u odnosu sa voljenom osobom raste posle 9. oktobra, naročito u poslednjoj nedelji perioda, kada su moguće ljubomorne scene. Vladalac partnerskih odnosa, Pluton, 11. oktobra, kreće direktnim hodom što na "dnevni red" vraća neku neraščišćenu situaciju.

Zdravlje Osetljivi mokraćni kanali.

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa, u kući krrativnosti, posle 26. septembra, donosi uspeh umetnicima i sportistima. Retrogradni hod Jupitera posle 9. oktobra, usporava ili odlaže posao sa strancima. Direktan hod Plutona, nakon 11. oktobra, najavljuje isplatu koju dugo čekate. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u kućama posla i novca, 24. septembra i 10. oktobra, potreban je dodatni oprez kada je reč o finansijskim potezima.

Ljubav Do kraja septembra, konjunkcija Sunca i vašeg vladaoca Merkura donosi vam nove susrete i poznanstva. Pomračenja Sunca u kući ljubavi i pun Mesec blizu asteroida Hiron u kući flerta, 2. i 17. oktobra, nagoveštavaju romansu sa strancem i vezu s nekim ko nosi uniformu na radu. U poslednjoj dekadi perioda, aspekti Venere, vladaoca ljubavnog života, unose više strasti u odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje Podložnost povredama.

Foto: Free Images Pixabay

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao Poslednja i prva Mesečeva četvrt u vašem znaku i Jarcu, 24. septembra i 10. oktobra, donose vam zaradu preko privatnog biznisa, naročito ugostiteljstva, zatim i preko stranaca i putovanja. Trigon između Marsa u vašem znaku i Saturna, u drugom delu perioda, podstiču vašu ambiciju po pitanju saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Posle 13. oktobra, očekuje vas uspeh u kreativnim ili poslovima u vezi sa sportom ili obrazovanjem najmlađih.

Ljubav Ulazak Sunca i Merkura u Vagu, početkom perioda stavlja akcenat na odnos sa partnerom, koji iz dana u dan postaje bolji. Ipak, u prvoj sedmici perioda, tenziju mogu da podignu rasprave i ljubomorne scene sa voljenom osobom. U vreme pomračenja Sunca i punog Meseca, u kućama privatnog života i karijere, 2. i 17. oktobra, možete da uđete u tajnu romansu sa osobom koju svakodnevno viđate na poslu.

Zdravlje Podložnost povredama u kući.

Foto: Free Images Pixabay

Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao Ulazak Sunca i Merkura, vladalaca vašeg znaka i posla, u kuću biznisa, do kraja septembra donosi vam dogovor o isplativom projektu. Posle 10. oktobra, u vreme prve Mesečeve četvrti u Jarcu kada i Pluton kreće direktnim hodom preko vaše kuće finansija, novac vam stiže preko paralelnih i delatnosti koje imaju veze sa medicinom, naukom, farmacijom. Pozicija Saturna, planete ograničenja, u trećoj dekadi perioda, odlaže neke vaše planove.

Ljubav Merkur, vladalac poslovnog ali i ljubavnog života, od 26. septembra do 13. oktobra, povoljno utiče na vaš odnos sa partnerom. Retrogradan hod Jupitera, posle 9. oktobra, donosi vam poziv od zauzete osobe. Pomračenje Sunca i pun Mesec, 2. i 17. oktobra, kada i Venera ulazi u kuću ljubavi, nagoveštava početak tajne romanse s nekim koga ćete upoznati na putu, predavanju ili preko rođaka.

Zdravlje Unosite više vitamina.

Foto: Free Images Pixabay

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao Ulazak vašeg vladaoca Merkura koji upravlja i vašom karijerom, u kuću novca, 26. septembra, pod uticajem Neptuna, upozorava na opasnost od prevara. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u Raku i Jarcu, 24. septembra i 10. oktobra, donosi novac privatnicima, umetnicima i sportistima. Posle 13. oktobra, izbegavajte potpisivanje važnih ugovora i povedite više računa o telefonima, kolima, ključevimna, karticama.

Ljubav Sunce u Vagi pravi trigon sa Uranom, donoseći vam iznenadni susret s nekim ko će vas fascinirati. Pomračenje Sunca u kući ljubavi i pun Mesec u kući strasti, 2. i 17. oktobra, unose uzbuđenje u vaš emotivni život. Početkom perioda počinjete da sumnjate u iskrenost kolege kome se dopadate. U poslednjoj nedelji perioda, očekuje vas strastveni susret s nekim ko se bavi rizičnim zanimanjem.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju.

Foto: Free Images Pixabay

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao Mada je moć Sunca u vašem znaku oslabljena, ipak vam tokom ovog perioda donosi priliv energije i nove ideje. I pozicija vašeg vladaoca Venere, planete posla, biće oslabljena u prvom delu perioda, što će uticati na vaše finansije. Posle 11. oktobra, direktan hod Plutona, donosi novčane dobitke. U vreme pomračenja Sunca u vašem znaku, 2. oktobra, mogući su vanredni troškovi, kada je potreban dodatni oprez sa dokumentima i vrednim sitnicama.

Ljubav Pun Mesec blizu asteroida Hiron u kući partnerskih odnosa, oko 17. oktobra, kada i vaš vladalac Venera ulazi u Strelca, donosi vam suočavanje s nekom osetljivom situacijom iz prošlosti. Već početkom perioda, može da vam se udvara osoba koju ste upoznali preko poslovnih kontakata. U prvoj nedelji oktobra, zauzete Vage očekuju trzavice i rasprave sa partnerom i članovima porodice.

Zdravlje Promenite način ishrane.

Foto: Free Images Pixabay

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao Sa Suncem u kući ideja i inspiracije, tokom ovog perioda, imate podršku osoba na položaju. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, u Raku i Jarcu, 24. septembra i 10. oktobra, očekuje vas uvećanje prihoda ako vaše zanimanje podrazumeva kontakte sa strancima i putovanja. Vaš vladalac Pluton, planeta moći, kreće direktnim hodom 11. oktobra, otvarajući vam nove mogućnosti za zaradu, preko nekretnina i građevinskih poslova.

Ljubav Venera u vašem znaku, do 17. oktobra, čini vas omiljenim i popularnim u društvu, naročit suprotnog pola. Pomračenje Sunca i pun Mesec, u kućama tajni i posla, 2. i 17. oktobra, donose vam poznanstvo sa nekim ko se bavi javnom delatnošću ili zanimanjem koje podrazumeva uniformu. Od 26. septembra do 13. oktobra, preko interneta, možete da upoznate osobu koja će vas zaintrigirati.

Zdravlje Dodatni oprez u saobraćaju.

Foto: Free Images Pixabay

Strelac (23.11 - 21. 12)

Posao Tranzit Sunca preko Vage, tokom ovog perioda, donosi vam mogućnost da realizujete deo svojih planova, mada će vas i dalje usporavati Saturn iz kuće privatnog biznisa. Vaš vladalac Jupiter, 9. oktobra, kreće retrogradnim hodom, što može da prolongira neki sudski proces ili posao koji podrazumeva vaše prisustvo u javnosti. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u kućama finansija i posla, 24. septembra i 10. oktobra, mogući su vanredni troškovi.

Ljubav Pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, u kući društvenog života, od 26. septembra do 13. oktobra, donosi vam susret sa šarmantnom osobom preko prijatelja. Sa planetom ljubavi ali i posla, Venerom u vašem znaku, posle 17. oktobra, u vreme punog Meseca u kući ljubavi, raste vaša popularnost u društvu. Pomračenje Sunca u kući iznenađenja, 2. oktobra, donosi rasprave sa voljenom osobom.

Zdravlje Pad imuniteta.

Foto: Free Images Pixabay

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao Poslednja i prva Mesečeva četvrt u Raku i vašem znaku, 24. septembra i 10. oktobra, donosi vam dobitke ali i sukobe sa ženama. Direktan hod Plutona, planete novca, preko vašeg znaka, posle 11. oktobra, povoljno utiče na vaše finansije. Trigon između vašeg vladaoca Saturna i Venere, u drugoj polovini perioda, donosi vam novac preko nekretnina, velikih organizacija, stranaca. Krajem perioda, smeše vam se dvostruki izvori prihoda.

Ljubav Aspekti Marsa u kući partnerskih odnosa nagoveštavaju upoznavanje sa Ribama preko društvene mreže. Pomračenje Sunca i pun Mesec u kućama karijere i privatnosti, 2. i 17. oktobra, fokusiraju vašu pažnju na odnos sa partnerom i članovima porodice. Pozicija Venere, koja upravlja vašim ljubavnim životom, do 17. oktobra, donosi vam ulazak u strastvenu romansu sa harizmatičnom osobom.

Zdravlje Osetljiva koža.

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Poslednja i prva Mesečeva četvrt u kućama posla i ideja, 24. septembra i 10. oktobra, pod uplivom Venere iz kuće karijere, donose vam veću konkurenciju, ali i zaradu preko uslužnih delatnosti i privatnog biznisa. U vreme punog Meseca u Ovnu, 17. oktobra, kada i Venera ulazi u Strelca, novac stiže preko kontakata sa strancima i putovanja. Direktan hod Plutona preko Jarca, u poslednjoj dekadi perioda, utiče na uvećanje prihoda preko nekretnina.

Ljubav Pozicija Sunca, vladaoca partnerskih odnosa, do kraja septembra, donosi vam prijatne trenutke sa voljenom osobom, naročito ako ste u drugoj značajnoj vezi. U vreme pomračenja Sunca u Vagi, 2. oktobra, slobodne Vodolije mogu da uđu u vezu sa nekim ko često putuje zbog posla ima veze sa inostrnstvom. Posle 9. oktobra, očekuje vas susret sa zauzetom osobom s kojom ste nekada bili bliski.

Zdravlje Bol u zglobovima.

Foto: Free Images Pixabay

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao Prelazak Sunca preko kuće finansija, do kraja septembra, donosi vam uvećanje prihoda, uz isplatu koju očekujete već duže vreme. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, u kući inspiracije i planova, 24. septembra i 10. oktobra, bićete uspešni u kreativnim i poslovima koji imaju veze sa sportom. Inkonjunkcija između vašeg vladaoca Neptuna i Venere u Škorpiji, u prvoj polovini perioda, upozorava na opasnost od prevara.

Ljubav U vreme pomračenja Sunca i punog Meseca u Vagi i Ovnu, 2. i 17. oktobra, strastveni susret sa kolegom i osobom koja nosi uniformu na radu. Trigon između Saturna u vašem znaku i Venere u Škorpiji, u prvom delu perioda, nagoveštava susret sa starom simpatijom. Oko 26. septembra, upoznavanje sa mlađom osobom preko interneta, a posle 13. oktobra, ljubomorne scene sa voljenom osobom.

Zdravlje Proverite krvnu sliku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

ALEKSA AVRAMOVIĆ U CRVENOJ ZVEZDI? Oglasio se košarkaš, ovo je prava istina o prelasku u redove rivala