PROBLEMI U LJUBAVI I NA POSLU Astro savet za četvrtak 2. maj: Pluton kreće retrogradno, čuvajte se

Astrolog Marina Jungić Milošević

02. 05. 2024. u 07:00

PLUTON (planeta strasti, bogatstva, podsvesti, fanatizma, kriminala), prvi put od kada je posle 225 godina ušao u Vodoliju, danas u 19.44 kreće retrogradnim hodom sa 2. stepena tog znaka, u kome će ostati do 19. novembra.

ПРОБЛЕМИ У ЉУБАВИ И НА ПОСЛУ Астро савет за четвртак 2. мај: Плутон креће ретроградно, чувајте се

Foto Shutterstock

Drugi stepen simbolizuje novac, nekretnine, banke, a Vodolija nauku, elektrotehniku, fotografiju, avijaciju, internet, IT tehnologije. Preko tih oblasti će se najviše prelamati igre moći i dominacije, nezakoniti poslovi i problemi sa finansijama, mada će i emotivni odnosi (2. stepen je analogan Biku, znaku ljubavi) biti pod negativnim uticajem Plutona, uglavnom zbog partnerove nespremnosti na kompromis.

U trenutku kada kreće retrogradnim hodom, Pluton pravi napet aspekt sa Venerom i Suncem u Biku, najavljujući probleme sa autoritetima, nadređenima, poslovnim ali i ljubavnim partnerima, koji mogu biti isključivi i netolerantni. S druge strane, ovaj aspekt naglašava snagu volje, organizacione sposobnosti, hrabrost i hladnokrvnost i daje beskompromisne borce.

Ove osobine doći će do izražaja u zanimanjima koja imaju veze sa vojskom, policijom, hirurgijom, avijacijom i modernim tehnologijama, pošto retrogradni Pluton obrazuje i sekstil sa Marsom u Ovnu. Retrogradni hod Plutona će najviše osetiti Ovnovi, Škorpije i Jarčevi.

Večeras, u 20.53, Mesec ulazi u Ribe, praveći sekstil sa Venerom i Suncem (romantični ljubavni susreti), što donekle ublažava uticaj napetih aspekata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!