DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 1. MAJ: Ovnu dan za nova prijateljstva, Rak dobija novac, Vaga razmišlja o novom poslu

Astrolog Marina Jungić Milošević

30. 04. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam Mesec u Vodoliji donosi za sredu 1. maj, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 1. МАЈ: Овну дан за нова пријатељства, Рак добија новац, Вага размишља о новом послу

Foto: Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto: Shutterstock

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom blizu Plutona u Vodoliji, znaku u koji "pada" astrološka kuća društvenog života, stičete nove prijatelje i uspostavljate nove poslovne veze. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju harizmatičnu osobu u večernjim satima.

Foto: Shutterstock

BIK (21. 4 - 21. 5)

Aspekti Meseca u Vodoliji, vašem astrološkom polju karijere i društvenog ugleda, čine vas energičnim kada se radi o isplativom poslu ili ulaganju u privatni biznis. Mnoštvo planeta u 12. polju, gde je i Mars, nagoveštava tajnu romansu.

Foto: Shutterstock

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Vodoliji vam donosi vesti o novcu koji očekujete iz inostranstva. Neko može poželeti da pređe granicu prijateljstva s vama. Skeptični ste kada je reč o novom poslovnom angažmanu. Bračni partner sumnja u vašu iskrenost prema njemu.

Foto: Shutterstock

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u osmoj astrološkoj kući pod uticajem Plutona i Marsa, donosi vam uvećanje prihoda. Posao koji vam predlažu prijatelji nije tako unosan kao što na prvi pogled uzgleda. Slobodne Rakove očekuje susret sa Ribama ili Devicom.

Foto: Shutterstock

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u polju partnerskih odnosa kojim upravljaju Uran i Saturn iz polja finansija i ugleda, čini vas spremnim na kompromis i sa saradnicima i sa poslovnim partnerom. Voljena osoba pokušava da vas ubedi u nešto što je važno za oboje.

Foto: Shutterstock

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec u Vodoliji čini vas nestrpljivim, nervoznim, a pojačava i neke hronične zdravstvene tegobe. Aspekt između Marsa i Jupitera, donosi vam zaradu preko putovanja, kontakata sa strrancima, obrazovanja. Susret sa Rakom na kraćem putu.

Foto: Shutterstock

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sa Mesecom, vladaocem vaše karijere, u kući kreativnosti, spremni ste za razgovor o novom poslovnom projektu koji će vam se isplatiti na duže staze. Ljubavni partner želi da vam nametne svoju volju. Slobodne Vage mogu da upoznaju jednog Strelca.

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u Vodoliji pod uticajem vašeg vladaoca Plutona zahteva da se prilagodite novonastalim uslovima na poslu ili radnom mestu. Slobodne Škorpije očekuje susret sa Rakom, a zauzete rasprave u domu sa partnerom i članovima porodice.

Foto: Shutterstock

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Zbog Meseca u polju biznisa nestrpljivi ste da čujete vesti o važnom poslovnom aranžmanu. Aspekt sa Merkurom naglašava vašu potrebu da postignete ravnotežu između porodice i karijere. Slobodne Strelce očekuje susret sa jednom Vagom.

Foto: Shutterstock

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sa Mesecom u astrološkoj kući novca i ljubavi nastojite da ispunite svoja i očekivanja emotivnog ili poslovnog partnera. Sekstil između vašeg vladaoca Saturna i Jupitera, donosi vam inspiraciju, ako se bavite kreativnim poslom ili sportom.

Foto: Shutterstock

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u vašem znaku kojim upravljaju Uran i Saturn iz polja porodice i novca, podstiče vas da bolje organizujete poslovne obaveze. Sekstil sa Merkurom vam donosi uvećanje prihoda preko stranaca iz zemalja nemačkog govornog područja.

Foto: Shutterstock

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u Vodoliji, kojim upravlja i Saturn iz vašeg znaka, nagoveštava uvećanje prihoda preko nekretnina, građevinarstva, organske poljoprivrede. Sekstil sa Merkurom donosi vam podršku jedne Device. Slobodne Ribe mogu da upoznaju jednog Raka.

 

 

BONUS VIDEO - Dr Novosti: Toksini u hrani - Aleksandra Buha Đorđević

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo