POČELO "OGOVARANJE": Komad Nebojše Romčevića u Nišu režira Spasoje Ž.Milovanović

V.V.S.

28. 05. 2024. u 15:58

U NIŠKOM Narodnom pozorištu održana je prva čitaća proba za predstavu "Ogovaranje" Nebojše Romčevića ( režija Spasoje Ž. Milovanović), koja se radi i koprodukciji Narodne biblioteke Budve, Beoarta i Narodnog pozorišta Niš.

ПОЧЕЛО ОГОВАРАЊЕ: Комад Небојше Ромчевића у Нишу режира Спасоје Ж.Миловановић

foto NP Niš

U predstavi igraju Miroslav Jović, Vesna Stanković, Dragiša Veljković, Evgenija Stanković, Danilo Milenković, Petar Miljuš, Nikolija Micići gostujuće glumcice Milica Majkić i Barbara Petrović. Pored režije, Spasoje Ž. Milovanović potpisuje i adaptaciju teksta, za scenografiju i kostimografiju zadužena je Katarina Pavlović, dok muziku komponuje Katarina Šandorov.

Planirano je da "Ogovaranje" premijerno bude izvedeno 31. avgusta u Budvi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

SITUACIJA JE ŠOKANTNA, NISAM TO OČEKIVAO: Čuveni teniser zabrinut zbog Janika Sinera