AKCIJA "NOVOSTI" - BIRAMO NAJBOLJI GLUMAČKI PAR: Isidora Simijonović i Jadran Malkovič, kao Ana i Uroš u seriji "Azbuka našeg života 2"

J. BANjANIN

19. 09. 2024. u 15:44

SAVREMENA drama "Azbuka našeg života" odmah je osvojila srca velikog broja gledalaca, koji su i u nastavku zdušno pratili nova dešavanja ljubavnog trougla između Vesne (Aleksandra Janković), Uroša (Jadran Malkovič) i mlade Ane (Isidora Simijonović). Dok je prvi deo prikazao kako se rastura jedna naizgled srećna i uspešna porodica, drugi, sasvim očekivano, govori o novim počecima.

АКЦИЈА НОВОСТИ - БИРАМО НАЈБОЉИ ГЛУМАЧКИ ПАР: Исидора Симијоновић и Јадран Малкович, као Ана и Урош у серији Азбука нашег живота 2

Foto Srđan Stevanović/Kontrast studios

Glavne junake serije videli smo devet meseci kasnije u odnosu na završetak prve sezone. Vesna i Uroš su u završnoj fazi razvoda, ali pokušavaju da ostanu prijatelji uprkos iskušenjima. Očekivano, Urošev život se menja iz korena jer ponovo, po treći put, postaje otac. Kako ne ide uvek sve po planu, Uroš upada u ogromne poslovne probleme i čak prevari Anu sa atraktivnom Eminom (Ana Aleksander).

- Serija "Azbuka našeg života" nije zamišljena da daje lekcije, da govori nekome šta i kako treba da radi i o čemu treba da se priča. Ona je, po mom mišljenju, ogledalo stanja društva kad su u pitanju kriza porodice i međuljudskih odnosa, a sa tim se prožimaju drugi, sitniji elementi. Na primer, ljudima je bitno da voze najnoviji auto ili da imaju najskuplji sat, a da li je bitno - rekao je u intervjuu za "TV novosti" Jadran Malkovič i dodao da Uroš do kraja drugog serijala doživljava veliku promenu.

To što Ana i Uroš postaju roditelji predstavlja izazov za oboje. Uroš nije više mlad, a Ana spoznaje novi oblik sopstvenog života. Uloga majke joj isprva ne prija, čak upada u postporođajnu krizu iz koje Uroš i njena majka pokušavaju da je izvuku.

Foto Srđan Stevanović/Contrast Studios

- To što oni sada imaju malu bebu ogroman je stres. Ani se život okrene naglavačke i ona sazreva i prevazilazi razne izazove. Sagledala sam poteškoće sa kojima se mlada majka suočava jer nije sve ružičasto i lako. Za Anu je to baš veliki zadatak, koji tokom druge sezone prevazilazi. I Uroš i Ana, kao par, uspostavljaju se na potpuno nov način i njihov odnos dobija drugu dimenziju dolaskom deteta. Kao i u životu, sve velike promene, stresovi i izazovi, ako se uspešno prebrode, na kraju zbliže ljude. U nekom momentu ne znate da li nešto možete da prevaziđete, ali ako uspete, onda postanete jači i partnerski odnos ojača - naglasila je Isidora Simijonović u razgovoru za "TV novosti".

Da li će nesavršeni junaci "Azbuke" uspeti da odole svim iskušenjima života i preuzmu kormilo u svoje ruke, ostaje nam da saznamo u trećoj sezoni.

Za nagradu Zlatna antena za glumački par u seriji, koju u okviru 14. FEDIS festivala peti put zaredom dodeljuju "Novosti", čitaoci mogu glasati do 4. oktobra na našem portalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVA SLIKA ĆE OBIĆI SVET: Zvezda izgubila od Benfike, a navijači su uradili ovo (VIDEO)