PUCAO U SUPRUGU, SIN SE ISPREČIO IZMEĐU NJIH I DOBIO METAK: Otkriveni detalji porodičnog krvoprolića na Bežaniji

Novosti online

28. 10. 2024. u 15:14

D. P. (62) koji je ranio suprugu S. P. (49) i sina N. P. (22), kako se saznaje od sagovornika iz istrage ovog slučaja, ženu je godinama maltretirao, a cela situacija je kulminirala kada je danas pucao u ženu, sin se isprečio između njih dvoje i dobio metak u stomak, navodno je pucao i u ćerku, ali je promašio, da bi potom pokušao da izvrši samoubistvo.

ПУЦАО У СУПРУГУ, СИН СЕ ИСПРЕЧИО ИЗМЕЂУ ЊИХ И ДОБИО МЕТАК: Откривени детаљи породичног крвопролића на Бежанији

Foto: N. Skenderija

- Maltretirao je ženu već neko vreme. Zbog njegove preke naravi završila je u psihijatrijskoj ustanovi. Ona je inače iz Ukrajine, a on je Sremac. Pričao je da je otišla u Ukrajinu da vidi familiju, a ona je sve vreme bila u duševnoj bolnici zbog njega.

Foto: N. Skenderija

 

- Njih dvoje imaju sina i ćerku. On je pucao u suprugu, a isprečio se sin između i tako je dobio metak u stomak. Navodno je pucao i u ćerku, ali ju je promašio. Potom je pokušao sebe da ubije - rečeno nam je, a ćerka je školskog uzrasta i, kako se nezvanično saznaje, ostala je nakon porodičnog krvoprolića kod kuće i čeka se da je preuzme centar za socijalni rad.

Čovek koji je pucao na svoju porodicu je, prema rečima komšija, prek i nasilan čoveka.

- Sa ovim čovekom je moja svastika imala problem pre nekoliko meseci. Pokušao je da kamenjem zauzme parking-mesto, koje nije njegovo, i devojka je udarila autom u to kamenje i tako oštetila svoje vozilo. Krenula je da sklanja to kamenje i tada je on izašao i nasrnuo za nju. Policija tada nije reagovala, jer da jeste, ne bi se ovo desilo - rekao je komšija Filip Backović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKI MAJSTOR DEO ČUDESNOG MEČA: Dušan Vlahović dao gol za Juventus u derbiju protiv Intera, a mreže se tresle čak osam puta! (VIDEO)