MAJCI KOJA JE TUKLA I ZLOSTALJALA ĆERKU (3) POTVRĐENE DVE GODINE ROBIJE: Apelacioni sud odbio žalbe stranaka

J.D.Lj.

25. 10. 2024. u 16:24

APELACIONI sud u Beogradu odbio je žalbe stranaka u postupku i potvrdio prvostepenu presudu Drugog osnovnog suda kojom je S.Đ. je zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici osuđena na kaznu zatvora u trajanju od 2 godine.

МАЈЦИ КОЈА ЈЕ ТУКЛА И ЗЛОСТАЉАЛА ЋЕРКУ (3) ПОТВРЂЕНЕ ДВЕ ГОДИНЕ РОБИЈЕ: Апелациони суд одбио жалбе странака

Foto: J. Ćosin

Oštećena je upućena da imovinsko-pravni zahtev ostvari u parničnom postupku.

Takođe, presudom je prema S.Đ. i njenom partneru P.P. odbijena optužba kojom im se stavlja na teret da su izvršili krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

S.Đ. majka maloletne devojčice (3) je oglašena krivom što je neutvrđenog dana u avgustu 2022. godine, drskim, bezobzirnim ponašanjem i primenom nasilja, ugrozila spokojstvo i telesni integritet deteta, na taj način što ju je u jutarnjim časovima u dnevnoj sobi, u prisustvu L.Đ. koja je sve snimala svojim mobilnim telefonom, fizički napala.

Jednom rukom držala je dete za ruke i dok je ono plakalo više puta udarila je devojčicu u predelu lica i glave, govoreći joj: "Za lepotana iz Sombora, Zoran u zatvor zbog tebe, znaš, mali Zoran u zatvor zbog tebe, zbog tebe.."

Zatim je sa obe ruke svom snagom bacila dete na pod gorovreći joj: "Još nisam završila sa tobom, sad celu godinu ima da te bijem, za Zorana, da te pitam zašto ga diraš ustani, ustani i dođi ovamo nisam još završila sa tobom".

Kada je devojčica počela da beži majka joj se obratila rečima "Dođi ovamo, nemoj da te jurim, ako ti dođem gotova si, dođi ovamo, zašto diraš Zorana, Zorana, zašto diraš".     

BONUS VIDEO - RUSIJA LANSIRALA RAKETU: Pogledajte trenutak lansiranja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO SE BUDEM ŽALIO, BIĆU BLOKIRAN: Portugalac pravio šou protiv Junajteda (VIDEO)