"ODUZELI SU TI ŽIVOT... NAŠ DEČAK NEMA VIŠE TATU, JA NEMAM TEBE": Potresne reči Nemanjine supruge koji je stradao u teškoj nesreći

Novosti online

25. 09. 2024. u 13:39

NEMANjA Kaladžija (33) iz Sonte poginuo je u nedelju 22. septembra, a njega je, kako se navodi, usmrtila tinejdžerka N.S. (18) iz Ratkova koja je u trenutku saobraćajne nesreće bila pod dejstvom kokaina.

ОДУЗЕЛИ СУ ТИ ЖИВОТ... НАШ ДЕЧАК НЕМА ВИШЕ ТАТУ, ЈА НЕМАМ ТЕБЕ: Потресне речи Немањине супруге који је страдао у тешкој несрећи

Foto: Društvene mreže

On je vozila automobil "audi A4", bez položenog vozačkog i navodno je preticala kolonu preko pune linije. Tada je naletela na Nikolu koji je bio u svojoj traci na motoru. Stradao je na mestu.

Juče je sahranjen, a od njega se na mrežama potresnom porukom oprostila supruga:

- Dragi moj Nemanja, oduzeli su ti život, nama naneli veliku tugu i neopisivu bol, naš dečak nema više tatu, ja nemam tebe, majka ti nema više jedinoga sina. Čuvaj nas i daj nam snagu za dalje. Borićemo se koliko god možemo, beskrajno te volimo - napisala je ona na društvenoj mreži.

Foto: Printskrin

N.S. je saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Somboru i određen joj je pritvor od mesec dana.

Na teret joj se stavlja krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Preti joj maksimalna kazna od 12 godina zatvora.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: SPUŠTEN KOVČEG: Radmila Živković otišla na večni počinak, a za kraj ćerka je pozdravila belom ružom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE BUNT BITI RADOSTAN: Sonju Kolačarić život nije mazio, ali je zbog jedne stvari uspela da se izbori sa velikim problemima (VIDEO)