KO JE ZVICEROV I BELIVUKOV PLAĆENI UBICA, IZRUČEN SRBIJI? Milinko Brašnjović osumnjičen za likvidaciju škaljaraca u Atini (FOTO/VIDEO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

18. 06. 2024. u 17:45

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Odeljenja za međunarodnu operativnu policijsku saradnju i Policijske uprave za grad Beograd, ekstradirali su danas letom iz Barselone za Beograd, Milinka Brašnjovića (1982), za koga se sumnja da je pripadnik organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka, Darka Šarića i Radoja Zvicera.

КО ЈЕ ЗВИЦЕРОВ И БЕЛИВУКОВ ПЛАЋЕНИ УБИЦА, ИЗРУЧЕН СРБИЈИ? Милинко Брашњовић осумњичен за ликвидацију шкаљараца у Атини (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Fejsbuk

On se sumnjiči da je, 19. januara 2020. godine, učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo, kada su u Atini ubijeni državljani Crne Gore Stevan Stamatović i Igor Dedović.

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Prema svedočenju nekadašnjeg pripadnika klana Veljka Belivuka, koji je postao svedok saradnik, Srđana Lalića, Brašnjović je bio ubica zloglasnog klana čiju su likvidaciju iscenirali i za to od "škaljarskog klana" naplatili 200.000 evra! O Brašnjovićevoj sudbini ništa se nije znalo godinama, a spekulisalo se da su ga pripadnici klana možda i ubili.

Svedočeći o zločinima zloglasnog klana koji je uhapšen 4. februara 2021. Srđan Lalić je otkro da su imali "krticu" među "škaljarcima" koja je poverenje stekla tako što je vođama škaljarskog klana obećala da može da otme i ubije Brašnjovića. Oni su to, prema tvrdnjama svedoka saradnika, prihvatili i platili 200.000 evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOSOVO JE SRBIJA: Španci lupili šamar Albancima na EURO 2024, poslali jaku poruku (VIDEO)