50 BESPLATNIH TAGOVA ZA PUTARINU: Počinje nagradna igra na društvenim mrežama u okviru kampanje "Vozi odmoran"

V.C.S.

09. 07. 2024. u 12:47

U okviru kampanje "Vozi odmoran" ove godine organizovana je nagradna igra na društvenim mrežama. Ona počinje sledeće nedelje, sa ciljem unapređenja bezbednosti saobraćaja.

50 БЕСПЛАТНИХ ТАГОВА ЗА ПУТАРИНУ: Почиње наградна игра на друштвеним мрежама у оквиру кампање Вози одморан

Foto Tanjug

Tim povodom v.d. direktora JP "Putevi Srbije" Zoran Drobnjak uručio je 50 uređaja za elektronsku naplatu putarine - TAG, v.d. direktoru Agencije za bezbednost saobraćaja Branku Stamatoviću. Oni će biti poklonjeni srećnim dobitnicima, učesnicima nagradne igre.

TAG omogućava najbrži prolazak kroz naplatne stanice, bez zaustavljanja i kontakta, što značajno skraćuje vreme putovanja i predstavlja jevtiniji vid plaćanja putarine. Sa srpskim TAG-om putnici mogu da plaćaju putarinu na autoputevima u Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori bez zaustavljanja.

- U cilju povećanja bezbednosti u saobraćaju, smanjenja broja i posledica saobraćajnih nezgoda, Agencija za bezbednost saobraćaja, MUP - Uprava saobraćajne policije i JP "Putevi Srbije", nastavljaju zajednički nastup u realizaciji kampanje "Vozi odmoran". JP "Putevi Srbije", kao upravljač državnih puteva, putem VMS portala, odnosno izmenljive saobraćajne signalizacije na autoputu, obaveštava učesnike u saobraćaju o sloganu i poruci kampanje - "Vozi odmoran! Napravi pauzu na svaka dva sata", na srpskom i engleskom jeziku. Pratite profile JP "Putevi Srbije" i ABS, pratite naše objave, učestvujte u nagradnoj igri, osvojite TAG i putujte brzo i bez zaustavljanja štedeći vaše vreme - poručuju iz Agencije za bezbednost saobraćaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠIPTARSKA BRUKA! Novi skandal na meču TZV. Kosova - Dočekali Rumune zastavama UČK i Albanije (VIDEO)