Meme token kitovi skaču na Pepe Unchained ($PEPU) dok pretprodaja prelazi 500,000 dolara

Promo

30. 06. 2024. u 07:00

Brži i moćniji Pepe – Pepe Unchained ($PEPU) – je pušten i u trenu je prikupio 511,000 dolara u svojoj tekućoj pretprodaji. Kako se tržišna volatilnost povećava, kripto kitovi traže ukusne pridošlice poput Pepe Unchained-a.

Меме токен китови скачу на Pepe Unchained ($PEPU) док претпродаја прелази 500,000 долара

FOTO: Promo

Novi Pepe Unchained koristi Ethereum Layer 2 blockchain, što znači da su transakcije brže i jeftinije nego na originalnom. Transakcije na Pepe Unchained će biti 100 puta brže nego na Ethereum-u i dolaze sa super povoljnim trenutnim premošćavanjem između ETH i Pepe Chain-a.

Pepe više neće biti zadržavan sporim i nezgrapnim Ethereum lancem. To znači da će Pepe Unchained imati najbolje od oba sveta – munjevitu brzinu i niske troškove sopstvenog Layer 2, plus sigurnost Layer 1 Ethereum lanca, koji je i dalje vodeći komercijalni tok kripto ekosistema.

Oslobađanjem Pepe-a, Pepe Unchained otvara novu eru meme novčića gde možete trenutno stake-ovati, trgovati i komunicirati na Pepe Chain-u. Pored sopstvenog najmodernijeg blockchain-a, nova verzija Pepe-a koja voli slobodu nudi stalking nagrade koje trenutno donose 4,729% godišnje.

Posetite Pepe Unchained

Samo $100 uloženih u Pepe Unchained danas može vas učiniti milionerom 

Preostalo je manje od 48 sati da se zaključi trenutna najniža dostupna cena za kupovinu $PEPU od $0.00803, pre nego što se poveća na $0.00806410. Ulaganje u Pepe Unchained pri početku može doneti izuzetno profitabilan povrat za one koji se uključe rano.

Trgovanje meme kriptovalutama je popularno jer može doneti ogroman profit, naročito od ulaganja u nove pridošlice na tržištu pretprodaje. Uzmimo za primer Pepe. Da ste kupili $100 vrednih Pepe-a 17. aprila prošle godine i držali ih do danas, sada bi vredeli $1.26 miliona.

Kao što smo videli, Pepe Unchained unapređuje original na mnoge načine, što ga čini ozbiljnim kandidatom za sledeći veliki Pepe hit. Dodajmo tome i pretprodajni tempo koji se kreće neverovatnom brzinom, što pruža budućim kupcima ključni pokazatelj onoga što dolazi u smislu povrata na investiciju (ROI) za one koji su upućeni.

Ukratko, $PEPU nudi mnogo više od obične zabave i neozbiljnosti koje su zaštitni znak meme tokena i njihove zajednice. Nije čudo što se YouTuberi utrkuju da ga pohvale.

Matthew Perry, na primer, sa skoro četvrt miliona pretplatnika na YouTybe-u vidi eksploziju $PEPU-a.

U međuvremenu, Crypto Gains YoyTube kanal sa 134k pretplatnika poziva svoje gledaoce da se uključe rano jer bilo šta vezano za Pepe, posebno token koji donosi nešto novo kao što to čini Pepe Unchained, ima veliku šansu da eksplodira.

Kako se tržište povlači, da li se kitovi pripremaju da kupe Pepe Unchained ($PEPY)? 

Dok Pepe ($PEPE) održava svoju poziciju kao treći najveći meme token sa tržišnom kapitalizacijom od $4.5 milijardi, trgovci gledaju u budućnost.

Kao što Pepe Unchained pokazuje, ništa u kriptu ne miruje dugo. Neprekidna inovacija je pravilo igre, što čini Pepe Unchained onim koji treba pratiti među nadolazećim meme kriptovalutama.

Naravno, Pepe je daleko od odustajanja, iako je izgubio $500 miliona u tržišnoj kapitalizaciji u poslednjih nekoliko dana. Ipak, ovaj novčić sa žabom i dalje zauzima treće mesto u meme tokenima, vrednovan na $4.5 milijardi.

Upravo u ovakvim trenucima kada se tržišta povlače, trgovci i investitori ponovo pregledaju svoje portfelje – ponekad jer moraju brzo prikupiti sredstva ili žele da uravnoteže svoja ulaganja i iskoriste prilike za kupovinu po niskim cenama.

Zapamtite, s druge strane svake prodaje postoji kupac. Bitcoin i Ethereum su oboje pali ispod ključnih nivoa podrške na 64,000 dolara i 3,500 dolara respektivno, otvarajući put periodu pojačane volatilnosti. Međutim, za one koji vide priliku usred povlačenja, može se ostvariti profit.

Volatilnost znači više profita za pametne trgovce koji mogu uočiti dijamante u grubom, kao što je Pepe Unchained.

Pametni novac se priprema za velike poteze, a Pepe Unchained će biti jedan od korisnika. Pre tri dana, adresa Shiba Inu kit-a povukla je SHIB sa Coinbase-a vrednovanog tada na $4.41 miliona.

Vrlo je verovatno da ovaj kit priprema sredstva za trgovinu na drugoj centralizovanoj berzi sa širim listama od Coinbase-a, ili za ulaganje u kriptovalute dostupne samo na decentralizovanim berzama, ili za zamenu u ETH ili USDT za direktno ulaganje u pretprodaje.

Sve što trebate znati o $PEPU pre nego što ga kupite 

Pepe Unchained je pravi inovator, kao prvi Pepe token koji radi na sopstvenom vlasničkom Ethereum Layer 2 blockchain-u.

Da ponovimo, Ethereum može obraditi maksimalno oko 15 transakcija po sekundi (tps), što ga čini sporim i skupim za transakcije.

Naknade za transakcije imaju tendenciju rasta kako se lanac postaje zauzetiji, što znači da u trenucima kada trgovac najviše želi da ga koristi, troškovi mogu biti astronomski, čineći manje trgovine neekonomičnim.

Kao što je pomenuto, Layer 2 protokoli su stvoreni da reše ove probleme. Dobro poznate iteracije tehnologije uključuju Polygon mrežu ($MATIC) token koji može obraditi 429 tps, i Arbitrum ($ARB), sa brzinama do 598 tps.

Nastavak popularnosti Layer 2 protokola doveo je do rasta njihove kolektivne vrednosti na $22 milijarde, prema podacima CoinGecko-a.

Pošto je Pepe Unchained prva meme kriptovaluta koja koristi ovu tehnologiju stvaranjem sopstvenog Layer 2 blockhain-a, njegova vrednost u odnosu na druge meme kriptovalute je značajna.

Informacije iznesene u whitepaper projekta pokazuju da je 20% od ukupno 8 milijardi $PEPU alocirano za pretprodaju i 30% za staking.

Treba napomenuti da je velikodušna alokacija za staking nagrade takva da će pružiti pasivni prihod staker-ima tokom dvogodišnjeg perioda isplate.

Još 20% je izdvojeno za marketing, dok je preostalih 30% ravnomerno podeljeno između likvidnosti, razvoja projekta i Pepe Unchained Layer 2 trezora.

Pepe ostaje jedan od najprepoznatljivijih brendova u kategoriji meme kriptovaluta, što objašnjava zašto je pretprodaja Pepe Unchained-a dobila tako snažnu podršku od kada je počela prošle nedelje.

Ostanite u kontaktu sa novostima o projektu na X i Telegram-u kako ne biste propustili najbolju priliku u kriptu da postanete milioner.

Učestvujte u pretprodaji Pepe Unchained danas za priliku da ostvarite životno promenljiv ROI.

Posetite Pepe Unchained

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor