MARIJA (37) NIJE IZDRŽALA: Umrla samohrana majka, njene tri devojčice i humani građani borili su se za nju do poslednjeg momenta

Novosti online

10. 06. 2024. u 14:58

MARIJA Šaponjić (37), samohrana majka kojoj je uspostavljena dijagnoza - zloćudni tumor debelog creva, umrla je danas.

МАРИЈА (37) НИЈЕ ИЗДРЖАЛА: Умрла самохрана мајка, њене три девојчице и хумани грађани борили су се за њу до последњег момента

Foto: Budi human

- Sa velikom tugom vas obaveštavamo da nas je napustila naša lavica Marija Šaponjić posle duge i hrabre borbe i velike podrške sa vaše strane, ipak nije uspela. Hvala svima koji su bili uz nju! - piše u Fejsbuk grupi Humanitarne licitacije.

Ona je do pre četiri godine vodila jedan sasvim normalan život, dok se jednog dana nisu javili prvi simptomi koji su trajali nekoliko meseci.

Srbija se udružila i prikupljala pomoć uplatom sms 1382 na 3030, postavljanjem humanitarnih licitacija, organizovanjem događaja ili uplatama na račun.

Želela je da se bori, da gleda svoju decu kako odrastaju. I njene tri devojčice su joj pomagale u svemu i imale samo jednu želju - da im mama ozdravi.

Mariji je do sada uklonjeno 14 tumora sa debelog creva i karlice, kao i deo debelog creva i od tada Marija nosi stomu. U decembru 2020. godine je usledila operacija jetre, kada je otklonjen zloćudni tumor sa jetre.

Ona, nažalost, nije izdržala mukotrpnu borbu sa strašnom bolešću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TATA NIJE TU, NEĆE DOĆI: Udovica Nebojše Glogovca o najbolnijem trenutku nakon njegove smrti