DECA SU SE IGRALA UPALJAČEM?! Oglasio se prevoznik nakon što se autobus sa osnovcima zapalio kod Vrnjačke Banje

Novosti online

05. 06. 2024. u 16:43

UČENICI OŠ "Momčilo Živojinović" iz Mladenovca bili su na Kopaoniku, a 12 kilometara pre Vrnjačke Banje zapalio se autobus.

ДЕЦА СУ СЕ ИГРАЛА УПАЉАЧЕМ?! Огласио се превозник након што се аутобус са основцима запалио код Врњачке Бање

Foto: Instagram/beograd_info

Kako je rečeno, na svu sreću nema povređenih osoba, i sada se utvrđuju okolnosti.

- Na svu sreću svi su bezbedni, sada ispitujemo da li se autobus zapalio na parkingu ili u pokretu. Nismo sigurni ni da li su se deca igrala upaljačem. Tek ćemo znati kad se sve ispita. Hitna pomoć i policija bili su na licu mesta i sada je situacija pod kontrolom - reklo je ovlašćeno lice pomenutog prevoznika za Telegraf.rs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beograd Info (@beograd_info)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!