NIKOLA NAKON HODOČAŠĆA DOŠAO KOD PATRIJARHA PO BLAGOSLOV: Dobio poruku koju će pamtiti čitav život (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

29. 05. 2024. u 07:43

NIKOLA Rokvić nedavno se vratio u Srbiju nakon mesec dana hodočašća, gde je pešačio od Beograda do ostrva Egine i na tom putu sakupljao novac koji je poklonio u humanitarne svrhe.

НИКОЛА НАКОН ХОДОЧАШЋА ДОШАО КОД ПАТРИЈАРХА ПО БЛАГОСЛОВ: Добио поруку коју ће памтити читав живот (ФОТО)

Foto:: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Tim povodom, juče je Njegova svetost patrijarh srpski Porfirije u zgradi Patrijaršije primio Nikolu i njegovu suprugu Bojanu, koji su došli da od prvojerarha SPC uzmu blagoslov i prenesu utiske sa hodočašća.

- Sa posebnom radošću primio sam danas u Patrijaršiji srpskoj našeg divnog i dobrog brata u Hristu Nikolu Rokvića, koji je u pratnji supruge Bojane, ćerke Angeline i najbližih saradnika, odmah po povratku u Beograd sa velikog i blagoslovenog hodočašća u manastir Svetog Nektarija na Egini, došao da uzme blagoslov i prenese utiske sa puta. Mnogo sam srećan da u našem narodu postoje pojedinci poput Nikole, koji svojim životom svedoče besmrtne jevanđelske vrednosti. Neka mu Vaskrsli Hristos podari, molitvama Svetog Nektarija Eginskog, svaki blagoslov, kako bi i dalje nastavio da sa svojom Fondacijom “Porodica” pomaže svima kojima je pomoć neophodna. Crkva će uvek propovedati čovekoljublje i podržavati pregaoce koji su kao Nikola i njegova porodica, spremni da pretvaraju u besmrtna dela. Zato je naša molitva da svagda i svi neumorno tvorimo još mnogo dobrih i lepih stvari na slavu Božiju, a na korist svim ljudima. Radujmo se! - napisao je patrijarh Porfirije u svojoj objavi na Instagramu.

Foto:: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

 

Podsetimo, Nikola je o svom hodočašću redovno izveštavao javnost preko svog Instagram naloga, a suma koju je sakupio je neverovatna.

- Prikupljeno je 39.355.221 dinar - stajalo je u Rokvićevoj objavi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAJ NIMALO NAIVAN PROBLEM IMAJU I ŽENE I MUŠKARCI