VASKRŠNJA ZABAVA: U Kruševcu nagrađuju najsmešnije, najoriginalnije i najmodernije jaje (FOTO)

S.BABOVIĆ

15. 04. 2023. u 07:45

ORIGINALNA manifestacija za najmlađe organizuje se danas i sutra u popularnom Šarengradu, parku Turističke organizacije grada Kruševca,koji je od otvaranja pre nepune dve godine, u aplikaciji Google Street View bio među prvih pet najtraženijih destinacija u Srbiji.

ВАСКРШЊА ЗАБАВА: У Крушевцу награђују најсмешније, најоригиналније и најмодерније јаје (ФОТО)

Foto:Turistička organizacija grada Kruševca

Posle dečije radionice „Vaskršnja dekoracija jaja“ sutra u podne, nagrađivaće se najoriginalne, najsmešnije i najmodernije jaje, dok je 16. aprila planiran poseban program, koji može da animira najmlađe posetioce.

Nastupi Škole glume i govora, Predškolske ustanove „Pčelica“, Škole govora i glume Kulturnog centra Kruševac, plesne grupe „La luna“ i na kraju,takmičenje „Šarengradsko najjače jaje“ odvijaće se od podneva do popodnevnih sati.

U okviru Šarengrada je i već dobro poznat Dino park, koji ima 20 figura dinorosaurusa, fontanu a sa mostom, mobilijare za decu, igraonice, i mini zip-lajn,kao i mobilna opservatoriju za posmatranje svemira.

Šarengrad godišnje poseti više od 100.000 turista i na listi Google Street View 2021.godine se našao među pet najtraženijih lokacija u Srbiji,pored Kalemgdana,ZOO vrta u Beogradu,Hrama Svetog Save i manastira Tumane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!