UKOLIKO STE PRIMILI OVU PORUKU ŽRTVA STE PREVARE: Otkriven novi pokušaja zloupotrebe, obratite pažnju!
29. 06. 2021. u 23:07
JP „POŠTA Srbije“ detektovalo je novi pokušaj zloupotrebe logotipa i imena Pošte kojim se građanima putem lažnih i prevarnih SMS poruka sugeriše da treba da izvrše određenu uplatu u cilju podizanja izvesne pošiljke.
Povezane vesti
ŠIRENJE DIGITALIZACIJE: Izdavanje digitalnog zelenog sertifikata na šalterima pošta Srbije
GRAĐANI Srbije od danas na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, u pošti na Terminalu 1 u prizemlju, mogu da dobiju Digitalni zeleni sertifikat, dok će na šalterima još 200 pošta širom zemlje ova usluga biti dostupna od srede, 2. juna.
31. 05. 2021. u 17:27
Najnovije iz rubrike
OČEKUJE SE PRVI SNEG: Evo kakav je vikend pred nama, a ovog datuma stiže novo zahlađenje
TEMPERATURE u Srbiji ovih dana kretaće se od -7 do 14 stepeni Celzijusa.
07. 11. 2024. u 19:49
NEKOLIKO DANA PRED SMRT PROMOVISANA NJENA KNJIGA, BILA PONOS SRBIJE: "Draga naša Ema putuj sa anđelima"
NAKON smrti mlade autorke, doktoranta srpske književnosti i jezika, Emilije Popović, njen rodni grad Loznica zavijen je u crno. Broja rodbina i prijatelji opraštaju se od ove divne devojke na društvenim mrežama.
07. 11. 2024. u 19:23
UVEDEN E-PEČAT U KLAUDU: Kancelarija za IT i eUpravu nudi novu sofisticiranu elektronsku uslugu
KANCELARIJA za IT i eUpravu, uz prethodnu pozitivnu ocenu usaglašenosti od Ministarstva informisanja i telekomunikacija, uvela je novu uslugu - e-Pečat u klaudu.
07. 11. 2024. u 19:16
FELJTON - TEORIJA KOMUNISTIČKE ZAVERE STIŽE IZ KAIRA : Ni kao student Klagman nije krio marksistička uverenja; bio je komunista celog života
DA LI je pogibija princeze Dajane u saobraćajnom udesu 1997. bila posledica duboke zavere mračnih obaveštajnih službi ili zlosrećnog nevezivanja pojasa? Da li je 11. septembar podla zavera Mosada i CIA ili zaista delo Osame bin Ladena i Al Kaide?
07. 11. 2024. u 18:00
TAJNA KVALITETA KAFE: Benefiti od zrna do šoljice
U svetu kafe, kvalitet nije samo reč, to je umetnost koja se stvara kroz pažljiv proces pripreme, od trenutka uzgoja njenih zrna pa do gutljaja iz omiljene šoljice.
07. 11. 2024. u 16:00
Komentari (0)