SAMOUBISTVO U UPRAVI ZA IZVRŠENJE KRIVIČNIH SANKCIJA U SPUŽU: Presudio sebi, nakon ubistva supruge

M. SEKULOVIĆ

24. 09. 2024. u 20:18

MILjAN Bošković (37) iz Podgorice, osumnjičen za ubistvo bivše supruge Biljane Pavićević (33) izvršio je samoubistvo u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu.

САМОУБИСТВО У УПРАВИ ЗА ИЗВРШЕЊЕ КРИВИЧНИХ САНКЦИЈА У СПУЖУ: Пресудио себи, након убиства супруге

I.D.S.

On je uhapšen je 21. avgusta nakon što  je počinio zločin, zadajući supruzi veliki broj uboda nožem, nakon čega he pobegao, ali ga je policija brzo pronašla i uhapsila.

Slučaj je uznemirio havnost, jer je nesrećna žena 20 dana pre ubistva prijavila policiki, da joj je bivši suprug pretio smrću i da poseduje pištolj, zbog čega strahuje za život.

On je tada priveden a policija je "id njega prikupila obaveštenja i sa događajem upoznala tužioca, koji se izjasnio da se u radnjama ovog lica ne stiču elementi krivičnog dela".

- Protiv M.B. su policijski službenici tada podneli prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz člana 36 Zakona o zaštiti od nasilja u porodici i on je uhapšen, saopšteno je iz policije, ali nadležni tužilac tada de izjasnio da se u radnjama Boškovića ne stiču elementi krivičnog dela.

Nakon privođenja kod sudije za prekršaje, Boškoviću je tada izrečena zaštitna mera zabrane približavanja ubijenoj Biljani Pavićević na udaljenosti manjoj od 50 metara, koju je on prekršio 21 avgusta kada je počinio zločin, nakon čega mu je u Višem sudu u Podgorici, nakon saslušanja, idređen pritvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE BUNT BITI RADOSTAN: Sonju Kolačarić život nije mazio, ali je zbog jedne stvari uspela da se izbori sa velikim problemima (VIDEO)