KOLAŠINCIMA ZADRŽAVNJE DO 72 SATA: Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju o incidentu na putu Kolašin – Podgorica

M. SEKULOVIĆ

04. 06. 2024. u 08:34

ZBOG postojanja osnova sumnje su izvršili krivično delo razbojništvo u pokušaju postupajući državni tužilac Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju, osumnjičenim A.R., D.R. i D.P., svi iz K. nakon saslušanja odredio je zadržavanje u trajanju do 72 sata.

КОЛАШИНЦИМА ЗАДРЖАВЊЕ ДО 72 САТА: Више државно тужилаштво у Бијелом Пољу о инциденту на путу Колашин – Подгорица

Foto: Tviter Uprva policije Crne Gore

- Krivičnom prijavom je predstavljeno da su osumnjičeni A.R., D.R. i D.P. juče oko 03.50 na putnom pravcu Kolašin – Podgorica zaustavili putničko vozilo u kojem su bili A.K. i Đ.D. Od njih su tražili novac, a kada su im oni saopštili da nemaju para, zapretili su im, držeći noževe, da će im izbušiti gume - kažu iz Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju. - Kada su zaprepašćeni ljudi pokušali da pobegnu, Kolašinci su svojim vozilom pokušali da im onemoguće kretanje, dok je jedan od osumnjičenih ispalio hice iz startnog pištolja.

Kada je slučaj prijavljen policiji, vrlo brzo su uhapšeni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S