АЛКАРАЗОВ ТРЕНЕР НЕ ЗНА КО ЈЕ ГОАТ: ''Мислим да нико до њих тројице не би био толико добар да није било преостале двојице...''
Хуан Карлос Фереро каже да не може да каже ко је најбољи свих времена, Новак Ђоковић, Рафаел Надал или Роџер Федерер.
- Мислим да нико до њих тројице не би био толико добар да није било преостале двојице. Постигли су невероватне ствари, лудо је и само помислити на оно што су остварили. Расправа о најбољем свих времена је расправа без правог одговора – рекао је Шпанац.
Занимало је новинаре и шта Фереро мисли о константном поређењу Алкараза са Надалом.
- Рафа је прошле године освојио два гренд слема. Ако и даље буде конкурентан, неће ићи у пензију. Игра мање, али се и даље бори за велике титуле. Волео бих да Карлос игра са Рафом и Новаком што више, јер ће га то учинити бољим. Знам да жали што није играо против Роџера, и мени је жао због тога.
Ђоковић је већ освојио прво овосезонски гренд слем, а важи за главног фаворита и на преостала три слема.
- Покушаћемо да нађемо начин да га зауставимо. Постоје и други одлични играчи које ће Карлос морати да заустави ако жели да освоји још гренд слемова, али наравно да је Ђоковић највећи фаворит – закључио је на крају Фереро.
БОНУС ВИДЕО: ЈОКИЋЕВА „СТОТКА“: Кога Србин јури по броју трпл-даблова
Препоручујемо
ОД НАРЕДНЕ СЕЗОНЕ У НОВОМ КЛУБУ? Богдан Богдановић на лето постаје слободан играч
04. 03. 2023. у 21:59
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (2)