СУСРЕТ СА НОВАКОМ ПОСЛЕ 20 ГОДИНА: Бугарска тенисерка објавила "некад и сад" фотографије са најбољим тенисером света (ФОТО)
Бугарска тенисерка Диа Евтимова посетила је тениске терене "Новак" где се после 20 година срела са најбољим тенисером света Ђоковићем.
Тим поводом, објавила је и две фотографије са нашим тенисером - једну нову и једну од пре 20 година, када су њих двоје имали по 14 година.
- Каква част и задовољство је 20 година познавати најбољег тенисера свих времена. Невероватног спортисту који је тако приземан, аутентичан и који има јак осећај одговорности о нашем спорту и тенису који оставља генерацијама које долазе - написала је Евтимова.
Бугарска тенисерка, којојој је најбољи пласман на ВТА листи био 145. место, захвалила се Нолету што јој је омогућио да тренира у његовом тренинг центру, а Новак јој је узвратио:
- Хвала ти, Диа, што си дошла. било је веома лепо видети те после толико година - написао је Ноле.
БОНУС ВИДЕО - НОВАК ЗАПЕВАО "ПУКНИ ЗОРО"! Погледајте снимак о ком прича Србија, Ђоковић одушевио госте
(Србија Данас)
Препоручујемо
КЛОП О ГОЛМАНУ БРЕНТФОРДА: "Он тако додаје лопте да треба да носи десетку на дресу"
25. 09. 2021. у 21:55
НОВАКОВ ИЗАЗОВ ЗА НОВЕ РЕКОРДЕ: Главни Ђоковићев циљ одбрана првог места
25. 09. 2021. у 20:37
ТРАГЕДИЈА У ХЕРЕСУ: Погинуо 15-годишњи Берта Вињалес, отказан тркачки викенд
25. 09. 2021. у 18:01
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (0)