БЕЗГЛУТЕНСКА ТОРТА СА ЈАБУКАМА: По рецепту Џејмија Оливера, једноставан слаткиш за све прилике
14. 01. 2025. у 18:58
Торта са јабукама по рецепту Џејмија Оливера је ароматична и препуна укуса.
Повезане вести
ЛАГАНА И КРЕМАСТА: Пуслица торта, старинска посластица са којом нема грешке
Пуслица торта се прави у слојевима, врло је декоративна и топи се у устима.
13. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
СПОЉА ХРСКАВА, ИЗНУТРА НЕОДОЉИВО КРЕМАСТА: Зимска бисквит торта (ВИДЕО)
Нереално је укусна и лепа, а најбоље од свега је то што је припрема једноставна и печена је за само 20 минута.
11. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА ЧУВЕНУ РОЗЕН ТОРТУ: Посластица која одолева времену - САвршен слаткиш за Бадње вече
Розен торта је старинска посластица која се некада правила много компликованије него данас, јер сте коре сами морали да правите.
05. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
ПРАВИ ТРАДИЦИОНАЛНИ СЛАТКИШ: Колач са јабукама и јогуртом (ВИДЕО)
Колач са јабукама и јогуртом се веома једноставно спрема, а све састојке већ имате код куће.
30. 12. 2024. у 15:00Новости онлине
ПЕСАК ТОРТА - ДОСТОЈНА СВАКЕ ПРАЗНИЧНЕ ТРПЕЗЕ: Слатка и неодољива, а спрема се брзо, лако и без печења
Песак торта, савршенство укуса које се не пече и прави се једноставно и брзо.
24. 12. 2024. у 11:00Новости онлине
Најновије из рубрике
ЋЕВАПИ ПЕЧЕНИ У РЕРНИ: Праве се без муке, а имају фантастичан укус због прелива
Ручак који сви обожавају.
15. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
ПРИНЦЕС-КРОФНЕ: Многима омиљена посластица, топе се у устима
Направите десерт после којег ћете прсте да полижете, спој кремастог и хрскавог.
14. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
ЧОРБА ОД ПОВРЋА СА ПИРИНЧЕМ: Топло јело на кашику коме мало ко може да одоли
Чорба од поврћа са пиринчем се веома једноставно и брзо спрема.
14. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
ПОМФРИТ КАО ИЗ РЕСТОРАНА: Ево шта треба да урадите пре пржења
Откривамо вам како да направите најбољи и најхрскавији домаћи помфрит!
14. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
САВРШЕН ЗИМСКИ РУЧАК: Фантастичан рибанац са сланином и кобасицама
Издашан и укусан ручак за целу породицу.
14. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
Коментари (0)