Основна верзија се прави са жутим бисквитним тестом и филом са прженим орасима и соком и кором од наранџе. Уз додатак још једне врсте фила, жутог куваног фила од јаја и путера са укусом наранџе, и уз маштовиту декорацију, ова торта ни изгледом ни укусом не заостаје за најбољим тортама са светске трпезе.
Повезане вести
НЕОДОЉИВА БЕОГРАЂАНКА: Чоколадна торта са јабукама, рапсодија укуса коју нико не одбија
ВИШЕ десерта је названо Београђанка, али је свакако најпознатија ова са чоколадом и јабукама. Упловите у чаролију мириса и укуса.
16. 09. 2024. у 08:00
ГРЕТА ГАРБО ТОРТА: Дезерт по мери холивудске диве
Овај слаткиш морате да пробате!
17. 08. 2024. у 07:00
ТОРТА БЕЛИ ШУШКАВАЦ: Раскошна и кремаста, изазов за домаћице
Испробајте торту бели шушкавац, ако нисте до сада. Боља је од било чега из посластичарнице, али треба да јој посветите време.
21. 07. 2024. у 07:00
БАРОН ТОРТА: Најлепши спој кремастог чоколадног фила и малина
Замислите најсавршенији спој чоколаде и помало киселастих малина.
20. 07. 2024. у 15:00
ТОРТА ОД ШАРГАРЕПЕ: Наранџаста посластица за сваку прилику
За свега пар минута торта од шаргарепе.
01. 10. 2024. у 10:00
Најновије из рубрике
ПИТА СА МЕСОМ: Залогаји који се памте у комбинацији без грешке
ПИТА с месом коју сви воле је једна од најбољих опција за ужину и вечеру. Прави се са млевеним месом и врло је гурманска.
02. 10. 2024. у 11:00
СЕНДВИЧИ ОД ПАЛЕНТЕ: Изненадите своју породицу новим укусима
Палента је одлична основа за мини сендвиче, пицу, савршене грицкалице.
02. 10. 2024. у 07:00
СУПА ОД АВОКАДА И ПАРАДАЈЗА: Фантастичног укуса, лако се спрема, а веома је здрава
Ова супа се једе хладна.
01. 10. 2024. у 18:54
ПАШТИЦАДА: Далматински рецепт за јело од меса које се топи под непцима
Када се спомене паштицада многима одмах на ум падне укусно јело од меса, које се крчка дуго и полако, али гарантује такав спој укуса на који је једноставно немогуће остати имун.
01. 10. 2024. у 15:32
ТОРТА ОД ШАРГАРЕПЕ: Наранџаста посластица за сваку прилику
За свега пар минута торта од шаргарепе.
01. 10. 2024. у 10:00
Коментари (0)