ВОЛИМО да их једемо, али често нам „испадну“ превише суве или гњецаво мекане, а не знамо због чега, јер нам се чини да сваки пут све урадимо исто током припреме.
Повезане вести
ЗА ТИЛИ ЧАС: Савет за домаћице - Ево како да брзо исецкате бели лук
ЗДРАВ је и укусан, без њега велики број јела не би био исти, али кад би требало ситно да га исецкамо (као што је потребно за припрему многих оброка) мука нас хвата.
30. 08. 2024. у 09:30
ДА ПРСТЕ ПОЛИЖЕТЕ: Ево како да спремите савршено укусан печени кромпир
МАЛО је особа које не воле печени кромпир, о чему сведоче и стотине различитих начина за његову припрему.
11. 08. 2024. у 07:00
ИДЕАЛНА ЗА ХЛАДНУ И ЗДРАВУ САЛАТУ СА БЕЛИМ ЛУКОМ: Научите како да лако ољуштите печену паприку
БАШ вам се пријела печена паприка, али вам је мрска помисао на њено љуштење, које дуго траје и прсте вам оставља црнима, па брзо одустајете од идеје да је припремите.
29. 07. 2024. у 08:00
Најновије из рубрике
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПРАВУ СРПСКУ САРМУ: Спремите је брзо и једноставно
Време је да се завије прва сармица која ће да нам донесе леп мирис зиме у кућу.
02. 11. 2024. у 09:50
НЕС РОЛАТ: Сочна посластица и савршена комбинација кафе и чоколаде
Заиста се лако прави, а послужите га - уз шта друго, него уз шољу нес или домаће кафе.
02. 11. 2024. у 07:00
ЦВЕКЛА САЛАТА СА ОРАСИМА: Здрава и невероватно укусна комбинација
Салата од цвекле са орасима не само да је лековита, већ је и прави ужитак за све оне који уживају у добром али здравом залогају. Ево како се спрема...
01. 11. 2024. у 14:25
ЈУПИ ТОРТА: Најукуснија посластица, а готова за 15 минута
Једноставна је, брзо се припрема и неодољиво је укусна.
01. 11. 2024. у 11:00
БОГАТОГ УКУСА И СОЧАН: Као у Грчкој - запечени пасуљ са парадајзом, блитвом и ориганом, ручак на мало другачији начин
ЗАПЕЧЕНИ пасуљ се на грчки начин прави са парадајзом, блитвом и ориганом, те је врло богатог укуса и сочан.
01. 11. 2024. у 09:00
Коментари (0)